Afvaller De MOl
Volledig scherm
Afvaller De MOl © Vier

Laatste afvaller 'De Mol': "Ik viel compleet uit de lucht. Zo zeker was ik"

De afvaller van deze week meende naar eigen zeggen heel zeker te weten wie 'De Mol' is. Niet dus. Of mogelijk wel? Maar ging er iets mis in de details...? Zelf houdt de 44-jarige marine-officier, die als laatste vrouw werd weggestuurd, het voorlopig op de beruchte tunnelvisie waarbij je hoe langer hoe meer gaat geloven dat je op het juiste spoor zit.

10 reacties

 • Marcus Camps

  3 jaar geleden
  Als die zichzelf was in de uitzending en dat hoog in het vaandel draag is het echt niet iemand die ik in mijn vriendenkring wil. De manipulatie en het bedrog naar Lloyd toe was ongezien.
 • Bernd Vaes

  3 jaar geleden
  Het kunstmatige aan dergelijke programma’s. De zender en zelfs veelal de media weten op voorhand, wie de mol is. De media spelen aldus geen zuiver spel.
 • Milan De Clercq

  3 jaar geleden
  E
 • Francois Verrijt

  3 jaar geleden
  Heb gisteren de uitzending gevolgd maar moet toch kwijt dat die dame presentatrice in cafe De Mol een dialect spreekt dat voor mij regelmatig niet te verstaan is. Ik begrijp niet dat men daar niet ingrijpt. Alhoewel ik niets tegen die dame heb maar ze zou toch een beetje beter Algemeen Nederlands moeten praten. Sorry ik ben niet alleen met deze gedachte. Ik versta haar echt soms niet.
 • mich lee

  3 jaar geleden
  Eddy, dat is elke week. De spelers zitten al maanden thuis en weten dat ze verwacht worden in café De Mol na de uitzending. Zij zijn daar al aanwezig tijdens de uitzending. De uiteindelijke winnaar weet ook al dat hij gewonnen heeft, de verliezende finalist dat hij niet gewonnen heeft. Ben je echt zo naïef?
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's