Kylie Minogue op de screening van 'Elvis' tijdens het 75ste jaarlijke Cannes filmfestival op 25 mei 2022.
Volledig scherm
PREMIUM
Kylie Minogue op de screening van 'Elvis' tijdens het 75ste jaarlijke Cannes filmfestival op 25 mei 2022. © EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Kylie Minogue timmerde na 'Neighbours' aan indrukwekkend pad: “Nu pas écht het gevoel dat ik dit verdiend heb”

CelebritiesZe zorgde in de jaren tachtig voor een heus kijkcijferrecord in ‘Neighbours’, en ook voor de allerlaatste aflevering van de Australische soap tekende Kylie Minogue (54) opnieuw present. Een comeback die ze niet bepaald nodig heeft, want de Australische groeide uit tot een wereldster én straffe zakenvrouw. Op romantisch vlak wilde het lange tijd niet zo goed lukken, tot ze Paul Solomons tegen het lijf liep... “Of ik me ooit echt ga settelen?”

 1. Na hevige kritiek om afkomst: dochter Fidel Castro verdedigt castingkeuze James Franco in ‘Alina of Cuba’
  FILM

  Na hevige kritiek om afkomst: dochter Fidel Castro verdedigt castingkeu­ze James Franco in ‘Alina of Cuba’

  James Franco (44) heeft de hoofdrol gestrikt in ‘Alina of Cuba’, een film over de dochter van Fidel Castro. Dat de Amerikaanse acteur de rol vertolkt van de voormalige president zorgt voor behoorlijk wat ophef. Niet vanwege de beschuldigingen aan zijn adres van seksueel wangedrag in 2018, wel om het feit dat Franco een Latino-man speelt terwijl hij geen Latijns-Amerikaanse achtergrond heeft. Alina Fernandez, de dochter van Castro, verdedigt de film. “Het project is bijna volledig Latino, zowel voor als achter de camera.” Met Franco als uitzondering op de regel.
 2. Jarige Willy Sommers wordt verrast in 'Tien Om Te Zien': "Ik val compleet uit de lucht”
  Play
  TV

  Jarige Willy Sommers wordt verrast in 'Tien Om Te Zien': "Ik val compleet uit de lucht”

  Dubbel feest bij ‘Tien Om Te Zien’: deze week wordt Aaron Blommaert 20 jaar en ook Willy Sommers mag 70 kaarsjes uitblazen. Een ideale gelegenheid om hen allebei eens in de bloemetjes te zetten. Zo krijgt Sommers een bijzondere verrassing van zijn collega-artiesten Wendy Van Wanten, Christoff, Luc Steeno en Jo Vally: zij bestormen het podium met een medley. “Fantastische verrassing”, reageert Willy. “Ik val compleet uit de lucht!”