Kylie Jenner woedend om "bewerkte babybuik"

rv
Is Kylie Jenner (20) nu zwanger of niet? Het is zowat de meeste gestelde vraag in Hollywood van het moment. Tot nu toe heeft de realityster nog niet op het nieuws gereageerd. Maar Kylie laat nu wel voor het eerst van zich horen.

Al krijgen we niet bepaald een bevestiging, wel integendeel. Kylie Jenner is ervan overtuigd dat Amerikaanse paparazzi foto’s van haar hebben bewerkt. De opzet? Haar een bolle buik geven. Op Twitter is het halfzusje van Kim niet te spreken. 

“Als je mijn foto’s gaat bewerken, let dan ook op de kromme lijnen op de achtergrond blogs en paparazzi! De tweede foto is duidelijk bewerkt”, schrijft Kylie haar relaas. 

De makers van de beelden blijven echter beweren dat hun foto's wel degelijk echt zijn. “We begrijpen dat Kylie doet alsof ze niet zwanger is. Als ze dit toneelstukje volhoudt, kan ze door een tijdschrift of tv-show betaald worden voor de grote onthulling”, klinkt het. Krijgt Kylie dus een kindje met Travis Scott of niet? Wordt ongetwijfeld (alweer) vervolgd...

rvReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.