Exclusief voor abonnees

Kurt Van Eeghem is een jaar vrij van prostaatkanker: “Maar het heeft wel een serieuze impact op je intieme leven”

Nadat hij z’n vader en broer verloor

Kristof Ghyselinck
Kurt Van Eeghem (66) herademt. Al ruim een jaar zijn er geen sporen meer aangetroffen van de agressieve prostaatkanker die hem trof. En nu pas voelt hij zich echt genezen. Zijn mentale herstel dankt de gepensioneerde tv- en radiomaker aan zijn verblijf in Litouwen, het land waar hij verliefd op werd. “Alles is weer goed”, vertelt Kurt in Dag Allemaal. “Alleen de seks, dat blijft een probleem.”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Pierre Jacobs

  Voor sommigen is dat van groot belang en zeker op die ouderdom.

 • Rachel Cousse

  Ben zeer content voor jou dat je nu ruim een jaar prostaatkanker vrij bent, dit moet een enorme opluchting zijn, houden zo. Wat de problemen met sex betreft,,,,veel mannen, die minder geluk hadden ivm deze ziekte, zouden er voor tekenen,,,maar ik begrijp dat het niet altijd makkelijk is, hopelijk krijg je veel (blijvende) steun van je partner.

 • MarliesSchoefs

  alsof sex het belangrijkste is

 • Peter Janssens

  Dan is algauw de rek eruit

 • jan desimpel

  Kurt, dat is correct, maar je kan in Salvator ziekenhuis Hasselt een ingreep ondergaan en probleem is grotendeels opgelost...hetzelfde wordt het nooit meer, maar is er erg dichtbij...