Exclusief voor abonnees

Kürt Rogiers: “Ik heb onlangs nog meegemaakt dat een figurante met haar hand in mijn broek zat”

Kürt Rogiers.
Stefaan Temmerman Kürt Rogiers.
Een gesprek met de acteur over #MeToo, uitzinnige vrouwen en seksuele fantasieën: “Ik weet niet of ik het zou durven, deelnemen aan een orgie. We geven hier soms etentjes, je drinkt wat, raakt in een bepaalde stemming, begint te dansen. Soms fantaseer ik dat die roes overgaat in iets geils.” 

1. Hoe oud voelt u zich?

“Ik voel me een goeie veertiger. Die 50 die begint te lonken, dat vind ik toch een vreemd getal. Tegelijk: ik heb Tom Waes en Koen Wauters 50 zien worden. Als zij het kunnen, kan ik het ook. (lacht) Ik voel wel dat ik het lijf heb van een 47-jarige. De zwaartekracht begint toch iets meer te wegen dan tien jaar geleden.

“Maar ouder worden heeft ook zoveel voordelen. Je staat anders in het leven, kijkt op een andere manier tegen dingen aan, veel meer louterend. Toen we tien jaar geleden te horen kregen dat mijn vader ziek was, was dat een drama. Maar tegelijk is zijn ziekte ook een zegening gebleken. Door dat besef van eindigheid wordt elk klein conflict in de familie snel in de kiem gesmoord. Je ziet in dat het veel belangrijker is om te focussen op de liefde die je voor elkaar hebt dan op alle details die zich in de coulissen van het leven afspelen.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • eric debanne

  Beter daar dan in je porte-monnaie eh ...!

 • Jil Heirman

  Mensen begrijpen niet dat het verschil met bvb zo’n Weinstein is dat dat geen figurant was, maar een zeer machtig man die levens om zeep hielp als ze niet deden wat hij wou. Ik denk dat Rogiers het wel makkelijk kon halen tegen de figurante die d’r hand in z’n broek stak...

 • mathieu optRoodt

  ik wacht op ,de dag dat mij dat gebeurt, zal dan zeker niet klagen, en als dat dan nog eens een flinke is laat maar gebeuren,

 • Anita KEMPENEERS

  Toch raar dat het enige uit dit artikel de hand in de broek is en de graaiende handen naar de ballen.

 • anita van dyck

  Als een vrouw lastig gevallen wordt, dan kan dit niet door de beugel, wat zo is, maar ik zou de kost niet willen geven hoeveel vrouwen de mannen betasten en oneerbare voorstellen doen en dan krijg je belachelijke commentaren.