Kürt Rogiers en tv-zoon Aaron Blommaert. De twee vertellen over hun goeie band in Dag Allemaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Kürt Rogiers en tv-zoon Aaron Blommaert. De twee vertellen over hun goeie band in Dag Allemaal. © Kristof Ghyselinck

Kürt Rogiers en ‘Familie’-zoon Aaron Blommaert zijn twee handen op een buik: “Tijdens zijn auditie was er al chemie tussen ons”

ShowbizzIn ‘Familie’ loopt de eerste toenadering tussen Lars De Wulf en zijn zoon Raven nog stroef, maar in het echt schieten Kürt Rogiers (49) en Aaron Blommaert (18) enorm goed met elkaar op. “Het is griezelig hoeveel overeenkomsten we hebben”, zegt Kürt in een dubbelinterview met zijn tv-zoon. “Het is de eerste keer dat ik zo close ben met iemand die zo jong is.” Hij wil dan ook een goede mentor zijn voor Aaron. “Ik heb het meegemaakt: ze vragen of je iets wilt presenteren en voor je het weet sta je zangers in ‘De Soundmixshow’ aan te kondigen.”

0 reacties

 1. Aaron Blommaert speelt de zoon van Lars in ‘Familie’: “Op mijn 14e wist ik het al: ik wil de nieuwe Niels Destadsbader worden”
  PREMIUM
  TV

  Aaron Blommaert speelt de zoon van Lars in ‘Familie’: “Op mijn 14e wist ik het al: ik wil de nieuwe Niels Destadsba­der worden”

  “Ik ben zonder acteeropleiding terechtgekomen in een geoliede machine met professionals. Ik wist meteen: dit wordt hard werken.” Ondanks zijn leeftijd draait Aaron Blommaert (18) al enkele jaren mee in de showbusiness, maar met zijn nieuwe rol in Familie lijkt zijn carrière pas echt gelanceerd. Al wil hij ook zingen en presenteren. In dit interview praat hij honderduit over zijn band met Kürt Rogiers, zijn relatiestatus, zijn toekomstplannen en de prijs van de roem. “Af en toe krijg ik trouwens weleens een fout bericht van een oudere man die met me wil afspreken of een halve naaktfoto van een meisje, maar daar reageer ik niet op.”
 1. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"

 2. Lizzie en Seb uit Blind Getrouwd Australië uit elkaar
  Play

  Lizzie en Seb uit Blind Getrouwd Australië uit elkaar