Kürt Rogiers en tv-zoon Aaron Blommaert. De twee vertellen over hun goeie band in Dag Allemaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Kürt Rogiers en tv-zoon Aaron Blommaert. De twee vertellen over hun goeie band in Dag Allemaal. © Kristof Ghyselinck

Kürt Rogiers en ‘Familie’-zoon Aaron Blommaert zijn twee handen op een buik: “Tijdens zijn auditie was er al chemie tussen ons”

ShowbizzIn ‘Familie’ loopt de eerste toenadering tussen Lars De Wulf en zijn zoon Raven nog stroef, maar in het echt schieten Kürt Rogiers (49) en Aaron Blommaert (18) enorm goed met elkaar op. “Het is griezelig hoeveel overeenkomsten we hebben”, zegt Kürt in een dubbelinterview met zijn tv-zoon. “Het is de eerste keer dat ik zo close ben met iemand die zo jong is.” Hij wil dan ook een goede mentor zijn voor Aaron. “Ik heb het meegemaakt: ze vragen of je iets wilt presenteren en voor je het weet sta je zangers in ‘De Soundmixshow’ aan te kondigen.”

  1. ‘Harry Potter’-ster onherkenbaar na fors gewichtsverlies: “Niemand spreekt mij nog aan”
    Celebrities

    ‘Harry Pot­ter’-ster onherken­baar na fors gewichts­ver­lies: “Niemand spreekt mij nog aan”

    De Britse acteur Harry Melling (31), die de rol van Harry Potters gemene neef Dudley Dursley of Dirk Duffeling speelde in de films, wordt anno 2020 nog amper herkend door zijn rol. De 31-jarige acteur wist de afgelopen tijd heel wat kilo’s kwijt te spelen en wordt daardoor niet meer gelinkt aan de populaire filmreeks. Melling ziet het echter als een zegen en een tweede kans in zijn carrière, vertelt hij aan People.