Vriendin Herman Verbruggen brengt doe- en bewaarboek uit voor gekke families

Petra De Pauw met partner Herman Verbruggen en dochters Roos en Billie.
Dieter Baquaert Petra De Pauw met partner Herman Verbruggen en dochters Roos en Billie.
Vanavond heeft Petra De Pauw, de vriendin van F.C. De Kampioenen-acteur Herman Verbruggen, haar nieuwste boek voorgesteld. Met Family & Me geeft de blonde auteur de aanzet om op een ludieke manier je gezinsrelatie te onderhouden.

Elke familie, groot of klein, heeft één ding gemeen: een unieke, liefdevolle band. Of toch meestal. We voelen en koesteren deze band, maar die is helaas niet tastbaar. Leuke familiemomenten worden vergeten, zitten weggestopt in dozen op zolder of hangen ergens in de cloud. Family & Me brengt redding! De grappigste familiefoto’s, de voornemens van het jaar, die nieuwjaarsbrief met geestige schrijffouten of die flauwe mop waar jullie allemaal de slappe lach van krijgen? Nu is er een plek om ze allemaal samen te brengen!

Aan de hand van 100 uitdagingen en opdrachten kun je met je hele gezin de fijnste herinneringen verzamelen én nieuwe herinneringen creëren. 'Family & Me is een doe- en bewaarboek voor gezinnen om zich te amuseren, te inspireren en een vleugje nostalgie mee te geven', aldus Petra die gisterenavond in Café Storm aan het MAS in Antwerpen haar boek voorstelde in aanwezigheid van heel wat bekende vrienden en collega's. 

Family & Me wordt uitgegeven door Van Halewyck en kost 15 euro.

'Ik zou heel graag eens een boek over dieren uitbrengen, maar helaas kan ik niet goed schrijven', lacht Danni Heylen met naast zich partner Frank.
Dieter Baquaert 'Ik zou heel graag eens een boek over dieren uitbrengen, maar helaas kan ik niet goed schrijven', lacht Danni Heylen met naast zich partner Frank.
Sven Nys en vriendin An zijn goed bevriend met Petra en Herman en dus wilde het koppel deze boekvoorstelling niet missen. 'Families dichter bij elkaar brengen: dat kan ik alleen maar aanmoedigen', klinkt het bij de ex-veldrijder.
Dieter Baquaert Sven Nys en vriendin An zijn goed bevriend met Petra en Herman en dus wilde het koppel deze boekvoorstelling niet missen. 'Families dichter bij elkaar brengen: dat kan ik alleen maar aanmoedigen', klinkt het bij de ex-veldrijder.
Anja Daems is fan van de opdracht om met het hele gezin een stamboom te maken. 'Die verhalen van vroeger interesseren mij mateloos', aldus de Radio 2-presentatrice die haar partner Fred meenam.
Dieter Baquaert Anja Daems is fan van de opdracht om met het hele gezin een stamboom te maken. 'Die verhalen van vroeger interesseren mij mateloos', aldus de Radio 2-presentatrice die haar partner Fred meenam.
'De mooiste familiemomenten zijn ongetwijfeld die wanneer mijn dochters verjaren', vertelt Thuis-actrice Vanya Wellens die een kijkje kwam nemen met collega Leen Dendievel. 'Allemaal samen aan tafel taart eten en cadeautjes overhandigen.'
Dieter Baquaert 'De mooiste familiemomenten zijn ongetwijfeld die wanneer mijn dochters verjaren', vertelt Thuis-actrice Vanya Wellens die een kijkje kwam nemen met collega Leen Dendievel. 'Allemaal samen aan tafel taart eten en cadeautjes overhandigen.'
'Ik ben niet de familieman die gaat mountainbiken of pretparken afschuimt met zijn gezin, maar speel thuis wel heel graag gezelschapsspelletjes of samen naar de film kijken in de zetel mét hapjes', aldus regisseur Jan Verheyen die zijn vrouw Lien meebracht.
Dieter Baquaert 'Ik ben niet de familieman die gaat mountainbiken of pretparken afschuimt met zijn gezin, maar speel thuis wel heel graag gezelschapsspelletjes of samen naar de film kijken in de zetel mét hapjes', aldus regisseur Jan Verheyen die zijn vrouw Lien meebracht.
Johny Voners met echtgenote Annemie. De acteur bracht twee weken zijn boek Dagschotel uit.
Dieter Baquaert Johny Voners met echtgenote Annemie. De acteur bracht twee weken zijn boek Dagschotel uit.
'Kinderen worden snel groot en dus is het belangrijk om zoveel mogelijk leuke gezinsmomenten te maken die ze voor eeuwig kunnen koesteren', zegt Kelly Pfaff aan de zijde van dochter Shania.
Dieter Baquaert 'Kinderen worden snel groot en dus is het belangrijk om zoveel mogelijk leuke gezinsmomenten te maken die ze voor eeuwig kunnen koesteren', zegt Kelly Pfaff aan de zijde van dochter Shania.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Johannes Martens

    Allez, ze hebben weer eens gratis gedronken allemaal, een gratis boek erbij en nog eens in de belangsteliing gestaan. Hun avond is weer geslaagd...