Exclusief voor abonnees

Schrijf een zomerthriller met Aspe, aflevering 15. ‘Van In ontmoet de eigenaar van het appartement’: doe mee en laat hier uw suggestie achter

Jan De Meuleneir/Photo News
Scherp je pen, want thrillerauteur Pieter Aspe nodigt je uit om de hele zomer mee te schrijven aan zijn vierde Van In-roman. Vandaag aflevering 15. “Doodsoorzaken bedenken blijkt een populaire sport, want we werden overstelpt met ­suggesties", aldus Aspe. “Een greep uit het aanbod: het zou het gevolg zijn van een uit de hand gelopen SM-actie, een val in het bad na een schermutseling, een overdosis van een junkie... Ik dacht mee te gaan met de denkwijze van Lieve Neirynckx: ‘Net zoals het mysterie rond de identiteit van het slachtoffer, blijft ook de doodsoorzaak voorlopig een groot raadsel. Van In en Rein krijgen er kop noch staart aan.’”

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.