Krijg jij geen genoeg van 'De Mol'? Nu ook thriller van de reeks in de rekken

Lannoo
Zat jij wekelijks aan het kleine scherm gekluisterd voor 'De Mol'? Goed nieuws dan, want er ligt een gelijknamige misdaadroman in de rekken. Het spannende verhaal is niet toevallig gebaseerd op het televisieformat. 

''De Mol' - Het boek' werd geschreven door auteur Bart Debbaut en is de allereerste thriller rond de tv-reeks. Het is ondertussen al zijn tiende boek. In 1999 nam Bart zélf deel aan het tweede seizoen van ‘De Mol‘, en hij besloot er nu, 19 jaar later, een thriller rond te schrijven. Bart kent de het spel natuurlijk door en door, dus spanning verzekerd.

In het verhaal vertrekken de tien deelnemers van het nieuwe (fictieve) seizoen naar een prachtige locatie in het buitenland. Allen hebben ze slechts één doel voor ogen: de bedrieger onder hen ontmaskeren. Het avontuur lonkt, maar vlak na de aftrap van de opnames verdwijnt Mary-Ann, één van de kandidaten, spoorloos. Het productieteam tast in het duister, dit hadden ze niet gepland. Is er een verrader op de set of speelt de mol dubbelspel?

Het boek is verkrijgbaar voor 22,50 euro. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.