Kate Barry, dochter van Jane Birkin, overleden

Kate Barry samen met haar halfzus Charlotte Gainsbourg, moeder Jane Birkin en stiefvader Serge Gainsbourg bij de 'Cesar' Award Ceremony in Parijs (1986).
PHOTO_NEWS Kate Barry samen met haar halfzus Charlotte Gainsbourg, moeder Jane Birkin en stiefvader Serge Gainsbourg bij de 'Cesar' Award Ceremony in Parijs (1986).
Fotografe Kate Barry, dochter van de actrice en zangeres Jane Birkin, is gisteren overleden na een val of een sprong uit haar appartement in Parijs.

Volgens een bron dicht bij het dossier zou de 46-jarige Barry zich van de vierde verdieping van haar appartement in het Parijs hebben laten vallen. Barry was alleen in het appartement waar antidepressiva werden gevonden. Onderzoek moet uitwijzen of het inderdaad gaat om een wanhoopsdaad.

Kate Barry is de dochter van Jane Birkin en van wijlen John Barry, de Britse componist van filmmuziek (onder andere voor verschillende James Bond-films). Ze is ook de halfzus van de Franse actrices Charlotte Gainsbourg en Lou Douillon. Barry laat een zoon van 26 na.