E.L. James komt met nieuw boek (en het verhaal lijkt nogal op dat van ‘50 Shades’)

Dakota Johnson en Jamie Dornan in ‘Fifty Shades Of Grey’.
kos Dakota Johnson en Jamie Dornan in ‘Fifty Shades Of Grey’.
De Britse schrijfster E.L. James, die bekend werd met de boekenreeks ‘Fifty Shades Of Grey’, heeft een nieuw boek aangekondigd. Het boek ‘The Mister’ zal niet gaan over de sm-verwikkelingen van het duo Anastasia en Christian Grey, maar vertoont wel gelijkenissen.

"Het is een verhaal van de rijke Engelse aristocraat Maxim Trevelyan die de jonge vrouw Alessia Demachi ontmoet. Het is een Assepoester-achtig verhaal. Hopelijk is het een inspirerend liefdesverhaal met twee nieuwe personages die allebei hun ding doen, jongen ontmoet meisje", zo vertelde James, wier echte naam Erika Mitchell is, aan Today. Niet zo heel erg verschillend dan Christian en Anastasia dus.

Volgens James zullen de stomende seksscènes niet ontbreken: "The Mister bevat genoeg erotische momenten, alleen anders dan in Fifty Shades. Ik beloof dat de lezers het boek in een adem zullen uitlezen.”

‘The Mister’ ligt in april in de Britse boekhandels. Wanneer het bij ons uitkomt, is nog niet bekend. Wereldwijd waren de ‘Fifty Shades’-boeken van James een bestseller. Van de trilogie zijn wereldwijd meer dan 125 miljoen exemplaren verkocht. Ook de verfilmingen waren razend succesvol.

E.L. James
AP E.L. JamesReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.