Ann Van Elsen schrijft boek over leven na scheiding

Steven Richardson
Ann Van Elsen (39) kruipt opnieuw in haar pen. De Joe-presentatrice brengt met 'Blend' binnenkort een boek uit over hoe het leven écht is na een scheiding. Met uitdagingen en tips voor gescheiden ouders en nieuw samengestelde gezinnen. Ook haar eigen verhaal zal erin te lezen zijn. 

Ann ging twee keer door een scheiding. Eén keer als kind en één keer als vrouw. Na een helse tijd vond ze opnieuw de liefde bij haar huidige man Filip (55). De twee kregen in 2016 samen een dochtertje: Jackie-Lou. In het boek vult Ann haar verhaal aan met getuigenissen van mensen die iets gelijkaardigs meemaakten, en met tips van lifecoach Florence Delacave. "Mijn manuscript is klaar om naar de drukker te gaan", aldus de presentatrice. "Er is geen weg terug, maar ik ben er trots op."

Het boek verschijnt op 4 maart - toevallig ook de verjaardag van haar dochter June (9). Eerder schreef de voormalige Miss België al een boek over vrouwenrechten.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Germain De Block

    En waarom is die scheiding weer specialer dat er een boek over moet komen.omdat het weer een bv ken is?moet best geen tips geven als je ziet wat ervan komt.

  • Johan Bongers

    Er moeten centjes binnenkomen zeker?