600.000 volgers kwijt door streng tepelbeleid

LIMBURGS NAAKTMODEL VERBANNEN VAN INSTAGRAM

Kos
Ze mag dan wel verkozen zijn tot mooiste vrouw van Instagram, de Limburgse Marisa Papen (24) is niet langer welkom op het sociale netwerk. Haar account werd geblokkeerd omdat haar naaktfoto's te expliciet waren. "Letterlijk een streep door m'n rekening, want via Instagram krijg ik veel modellenopdrachten."

Bij het brede publiek doet de naam Marisa Papen wellicht geen belletje rinkelen, maar in het wereldje van de foto-applicatie Instagram is de twintiger uit het Limburgse Paal (Beringen) een beroemdheid. Sinds begin vorig jaar verovert ze wereldwijd smartphones met haar kunstzinnige naaktfoto's. Omdat naakt niet is toegestaan op Instagram en moederbedrijf Facebook, tekent ze krulletjes op strategische plaatsen, of maakt ze die wazig. Met meer dan 600.000 volgers is de schoonheid een van de allerpopulairste Instagrammers in ons land.

Enfin, dat was ze. Want sinds kort mag u zo veel zoeken als u wil: haar account is nergens meer te vinden. Tot ontsteltenis van haar trouwe fans. "Instagram heeft me geblokkeerd. Al voor de vierde keer", zucht Marisa. "Nog nooit heeft het zo lang geduurd, dus ik vraag me stilaan af of het nog zal lukken om @marisapapen weer online te krijgen. Samen met vrienden probeer ik de juiste mensen bij Instagram te bereiken, maar voorlopig zonder succes."

Marisa is voor haar broodwinning afhankelijk van haar Instagramaccount. Wat nu? U leest het in onze Pluszone, exclusief voor abonnees. Sms HLN naar 6630 (kost €1) en proef 3 weken.

Kos
Instagram photo by Marisa Papen * Aug 9, 2016 at 7:08pm UTC
Instagram photo by Marisa Papen * Aug 9, 2016 at 6:56pm UTC
www.marisapapen.com/stories
Instagram photo by Marisa Papen * Aug 6, 2016 at 3:21pm UTC