Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Kritiek heeft geen vat op Marie Verhulst, het nieuwe baasje van Samson: “Ik heb alle 1.400 reacties geliket, óók de negatieve”

Showbizz‘‘Marie, je mag wel wat meer dansen’, zei de regisseur bij de première.’ Het is duidelijk nog wennen voor Marie Verhulst (24) om het baasje van Samson te zijn. Maar papa Gert (51) heeft er alle vertrouwen in dat hij de juiste troonopvolger heeft gekozen, zo zegt hij in Dag Allemaal: “Van Marie weet ik tenminste dat ze het kán, dat ze ’t graag doet én dat ze niet na zes maanden ‘foert!’ gaat zeggen.”

23 reacties

 • Kristiaan de Jonge

  1 jaar geleden
  Marie ik denk dat je het even goed zult doen als Gert Meschien wel nog beter maar dat even een verandering omdat Gert een man was en jij een vrouw bent maar je doet het voortreffelijk goed als het nieuwe baasje van Samson ik kom zeker en vast nog een keer kijken ook nog om voor allerlaatste keer Gert te zien Gert ook voor jou was geweldig baas voor Samson maar de keuze is gevallen je wilde stoppen om nog als directeur van studio 100 verder te gaan met ontwikkelen van nieuwe figuren ga zo doo
 • Remus Bogaert

  1 jaar geleden
  Wat zouden ZIJ zich iets vd kritiek aantrekken ?Ze hebben het nooit gedaan.
 • Geert Vanhulle

  1 jaar geleden
  Niets van aantrekken, pure jaloezie en heel veel succes
 • Geert Van de Moortele

  1 jaar geleden
  Die hond is toch ook al vervangen ( om de 15 jaar) en Marie ziet er in haar rokje beter uit dan Gert.
 • lots huts

  1 jaar geleden
  Zij gaat dat zeeer goed doen. Het is een hele lieve en ze kan goed met kinderen omgaan :-)
 1. 'Big Brother'-kandidate Jill onwel naar het ziekenhuis gebracht: kijkers verontwaardigd over trage ingrijpen productie
  TV

  Jill onwel naar het ziekenhuis gebracht in 'Big Brother': kijkers verontwaar­digd over trage ingrijpen productie

  Een beangstigend moment in ‘Big Brother’ vannacht. Rond half drie ‘s nachts liep het mis met bewoonster Jill, die onwel werd op het toilet. Rond half vijf werd ze uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar ze intussen aan de beterhand zou zijn. Maar de responstijd was veel te lang, menen sommige kijkers. Ondertussen hebben zender VIER én Jill zelf op het gebeuren gereageerd. “Toen de klachten erger leken te worden is er meteen op een zo veilig mogelijke manier ingegrepen door de productie.”
 2. De appel valt niet ver van de boom: waarom Marie Verhulst voorbestemd is als Samsons nieuwe baasje
  PREMIUM
  Showbizz

  De appel valt niet ver van de boom: waarom Marie Verhulst voorbe­stemd is als Samsons nieuwe baasje

  Zaterdagmiddag kwamen we eindelijk te weten wie het nieuwe baasje wordt van Samson. Studio 100 maakt het grote nieuws bekend tijdens de première van de ‘Afscheidsshow van Samson & Gert’. Dat de keuze op dochter Marie Verhulst (24) viel was niet onverwacht, gezien al langer werd vermoed dat Gert Verhulst (51) het Samson-succes in de familie wilde houden. Maar wie is Marie eigenlijk en waarom is net zij de voorbestemde opvolgster?
 1. Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkiezingsshow
  Play

  Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkie­zings­show

 2. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips