RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Kris Wauters en Eva-Jane na acht jaar in stilte uit elkaar: “Ze wensen elkaar alle geluk toe”

ShowbizzZo stil ze elkaar vonden, zo stil scheidden ook hun wegen. Clouseau bezingt in 'Eén keer in een leven' de ware liefde, maar die huist niet langer bij Kris Wauters (56). Na een relatie van 8 jaar nam de muzikant al in maart geruisloos afscheid van Eva-Jane Smeenk (42). “Ze wensen elkaar al het geluk toe en gaan als vrienden uit elkaar.”

14 reacties

 • Philip Coorens

  2 maanden geleden
  Mooi dat het in alle vriendschap gebeurt!
 • Jan Van Rompaey

  2 maanden geleden
  Dat noemen ze nu privacy ? Alles rijkelijk uitsmeren via de pers ?
 • André Uyttendaele

  2 maanden geleden
  Artiesten zijn toch héél speciale goedaardige mensen. Andere uiteengaande koppels die maken ruzie en ambras, doen mekaar den duvel aan en proberen via advocaten mekaar te pluimen.
 • Barry Klein

  2 maanden geleden
  Topper veel op race circuit tegen gekomen, dat kan je van zijn broer niet altijd zeggen .
 • Isabel da Silva

  2 maanden geleden
  Op elk potje past een dekseltje . Soms komt er sleet op dat dekseltje . Dat ze in vriendschap uit mekaar gaan is prima , dat ze geen kinderen achterlaten nog beter . Veel geluk in jullie beider toekomst .
 1. Gewezen FBI-agent bevestigt dat Jamie Spears zijn dochter Britney bespioneerde
  Celebrities

  Gewezen FBI-agent bevestigt dat Jamie Spears zijn dochter Britney bespioneer­de

  Sherine Ebadi, een gewezen FBI-agent, bevestigt dat Jamie Spears zijn dochter Britney bespioneerde gedurende de curatele. Volgens Ebadi heeft papa Spears de privacy van zijn dochter niet alleen zelf geschonden. Uit haar verklaring in de rechtbank blijkt dat Jamie ook aan andere mensen vroeg om zijn dochter in de gaten te houden. Ondertussen heeft Britney wél controle gekregen over haar geld — al vraagt papa Jamie nog steeds om haar zijn gerechtskosten te laten betalen.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.