RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Kris Wauters en Eva-Jane na acht jaar in stilte uit elkaar: “Ze wensen elkaar alle geluk toe”

ShowbizzZo stil ze elkaar vonden, zo stil scheidden ook hun wegen. Clouseau bezingt in 'Eén keer in een leven' de ware liefde, maar die huist niet langer bij Kris Wauters (56). Na een relatie van 8 jaar nam de muzikant al in maart geruisloos afscheid van Eva-Jane Smeenk (42). “Ze wensen elkaar al het geluk toe en gaan als vrienden uit elkaar.”

14 reacties

 • Philip Coorens

  1 jaar geleden
  Mooi dat het in alle vriendschap gebeurt!
 • Jan Van Rompaey

  1 jaar geleden
  Dat noemen ze nu privacy ? Alles rijkelijk uitsmeren via de pers ?
 • André Uyttendaele

  1 jaar geleden
  Artiesten zijn toch héél speciale goedaardige mensen. Andere uiteengaande koppels die maken ruzie en ambras, doen mekaar den duvel aan en proberen via advocaten mekaar te pluimen.
 • Barry Klein

  1 jaar geleden
  Topper veel op race circuit tegen gekomen, dat kan je van zijn broer niet altijd zeggen .
 • Isabel da Silva

  1 jaar geleden
  Op elk potje past een dekseltje . Soms komt er sleet op dat dekseltje . Dat ze in vriendschap uit mekaar gaan is prima , dat ze geen kinderen achterlaten nog beter . Veel geluk in jullie beider toekomst .
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. GEZIEN? ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’: “Als er iemand een lading Kastaars verdient, is het Ruth Beeckmans wel”
  PREMIUM
  TV
  2

  GEZIEN? ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’: “Als er iemand een lading Kastaars verdient, is het Ruth Beeckmans wel”

  Verliefd, verloofd, getrouwd... de meeste koppels doen er jaren over, maar de tortelduiven uit dit gloednieuwe VTM-programma fiksen de klus in een etmaal. In de eerste aflevering vroeg Jen z'n geliefde Meryl ten huwelijk en volgde er 24 uur later al een zeemzoet jawoord op het strand in Senegal. De ceremonie werd in goede banen geleid door Ruth Beeckmans (40), die zo terugkeert naar het kleine scherm nadat ze vorig jaar haar eigen grote liefde verloor. Een rentree die ons instant gelukkig maakte, maar was het programma zelf ook te pruimen? “De Oost-Vlaamse Meryl snikte zonder ophouden, al kwam dat misschien ook omdat haar drie (plus)kinderen blijkbaar niet uitgenodigd waren op de huwelijksceremonie.”