Els De Schepper.
Volledig scherm
PREMIUM
Els De Schepper. © RV

Koude douche voor cabaretière Els De Schepper: “U wil energie kopen maar werkt in de cultuursector? Dan eerst 850 euro waarborg graag”

ShowbizzDe cultuursector staat al meer dan een jaar aan de zijlijn door corona, maar het zijn niet alleen de gevolgen van de pandemie die genadeloos zijn. Cabaretière Els De Schepper schrok de voorbije week geen klein beetje van de cynische houding van leverancier Total bij haar nieuwe energiecontract. “U werkt in de cultuursector? Dan vragen wij eerst 850 euro waarborg.”

65 reacties

 • Filip Vanlaeken

  1 jaar geleden
  Firmas zijn geen OCMWs. Ik ben zelf ontslagen tgv corona, maar ik heb ander werk gevonden in een andere branche. Hopelijk wanen artiesten zich niet boven eender welke andere job ?
 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  1 jaar geleden
  Betaal je voor water,stroom ,gas ook geen soort borg, voorschot .Die borg waar zij overheeft zal ook wel een soort voorschot zijn en heeft met borg niet veel te maken. Vermoed dat het gaat om de inmiddels in trek zijnde energiecontracten om leveringen van mazout die dan leveren als de prijs het gunstigst is en waar je dan zelf niet je hoofd dient over te breken.
 • Frans Vandermaelen

  1 jaar geleden
  Welkom in de echte wereld.
 • oscar zwart

  1 jaar geleden
  groepsaankoop van energie is nooit te vertrouwen.jaar na jaar na jaar.
 • Frans Peeters

  1 jaar geleden
  Wie zit er in het bestuur van de VREG, ja juist de regering
 1. IN BEELD. Dit was de allerlaatste aflevering van ‘The Ellen Show’: “Niemand wilde mij op tv omdat ik anders was, en kijk nu eens”
  Play
  Celebrities
  1

  IN BEELD. Dit was de allerlaat­ste aflevering van ‘The Ellen Show’: “Niemand wilde mij op tv omdat ik anders was, en kijk nu eens”

  Het zit erop voor Ellen DeGeneres: de Amerikaanse talkshowhost gaf er na 19 jaar op tv de brui aan. Gisteren werd de allerlaatste aflevering van haar immens populaire show uitgezonden in de States. Een hele hoop bekende gasten passeerden de revue, en Ellen kon haar tranen niet bedwingen: “Vroeger mocht ik het woord ‘gay’ niet uitspreken en zelfs niet zeggen dat ik een vrouw had. Vandaag doe ik niets anders. Deze show heeft levens veranderd.”