Persbeelden volledige cast musical Daens (Studio 100)
Volledig scherm
PREMIUM
Persbeelden volledige cast musical Daens (Studio 100) © Studio 100

Kopzorgen voor Studio 100 over ‘Les Misérables’: Britten gaan niet zomaar akkoord met Vlaamse musicalsterren

ShowbizzOp 8 november wordt de Vlaamse versie van oermusical ‘Les Misérables’ officieel voorgesteld, maar Studio 100 weet nog altijd niet wie de hoofdrollen gaan vertolken. Klassieke Studio 100-namen kunnen niet of passen niet in het profiel van de Engelse rechtenhouder, die zeggenschap heeft over de casting. “Ze zijn daarin ontzettend streng en doen geen enkele toegeving”, klinkt het bij het bedrijf. “De tijd dringt.” De oplossing zou nu uit Nederlandse hoek kunnen komen.

37 reacties

 • Gerry Bruyndoncx

  4 maanden geleden
  Hans Peter Janssens is één van onze beste zangers voor musical. Sorry maar ik vrees dat de visvijver van Studio 100 nu te min is voor deze musical. Hopelijk casten ze de juiste zangers/acteurs voor deze Topmusical want anders wordt dat een flop vrees ik.
 • Eddy DESMET

  4 maanden geleden
  Wanneer men op een waardige wijze "Les Misérables" als musical wil opvoeren, moeten de hoofdrolspelers streng geselecteerd worden ... Dan blijven er in ons Vlaamse landsgedeelte nog weinig plausibele kandidaten over ... Dat is nu eenmaal zo.
 • Bernard Van Gompel

  4 maanden geleden
  Misschien Hans Peter terug vragen als Valjean,zou dit nog steeds kunnen qua fysiek en heeft de kennis van het personage !
 • Ronny Beutels

  4 maanden geleden
  Terecht ! Musical is een speciale tak van zang . Niet elke zanger kan musical zingen . Spijtig genoeg zien we dat regelmatig in onze Vlaamse musicals
 • Francis smet

  4 maanden geleden
  Wij hebben ook goede musical stemmen, maar jammer genoeg wil Studio 100 altijd in dezelfde vijver vissen. Wees eerlijk, een Jonas Van Geel,of Jelle Cleymans kunnen toch geen realistische Jean Valjean of Javert neerzetten! Tijd om wakker te worden Studio100!