Koningin Máxima onder vuur door 'foute' slippers

rv
Koningin Máxima heeft zichzelf niet erg populair gemaakt in Nederland nadat ze slippers droeg tijdens een bezoek aan de Bovenwindse Eilanden op de Kleine ­Antillen. 

Het bezoek door het Nederlandse vorstenpaar had eigenlijk als doel om de schade aangericht door de orkaan Irma op te meten. Alle aandacht ging echter naar het schoeisel van de koningin. Zij droeg open, blauwe slippers en dat ging er niet bij iedereen gemakkelijk in. Een gebrek aan respect, gebrek aan gevoel voor mode... de schoenen mogen dan wel een kleine vijfhonderd euro kosten, ze worden duidelijk niet geapprecieerd. Heel wat mensen lieten hun ongenoegen blijken via social media platform Twitter. 

Anderen namen het dan weer op voor de koningin.
19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • ANN LIMBOS

  Dat mens had gewoon last van dikke voeten na haar vliegtuigreis.

 • Elle Devee

  Wat mij hieraan shockeert is niet dat ze slippers draagt maar wel de schandalige prijs van die slippers.

 • Debby Yalo

  Een ding heeft Maxima wel degelijk en dat is gevoel voor mode! Mensen hebben altijd iets te klagen ipv te letten waar het bezoek echt om gaat! Prima dat ze zoveel zelfvertrouwen heeft om slippers te dragen en ja dat ze duur zijn......zou volgens mij nog erger zijn als ze ook nog eens goedkoop waren lol

 • kelly stroobantd

  Zij is ook iem van vlees en bloed . Mag zij ook ge kon eens human zijn aub! Iedereen draagt slippers . Ons koningspaar zou beter voorbeeld nemen en ook wat losser zijn . Weg met dat stijf gedoe !

 • Marie-Claire De Bosscher

  mag ze dragen wat ze wil aub ? niks mis met slippers, zelfs niet voor een koningin....