Koning Filip en koningin Mathilde maken boottocht op de Rijn op laatste dag van werkbezoek

RoyaltyOp de laatste dag van hun werkbezoek in Rijnland-Palts maken koning Filip en koningin Mathilde een boottocht op de Rijn. Ze zijn ingescheept in Sankt Goaer en gaan naar Bobbpard om dan vandaar uit naar Koblenz te rijden met de auto, voor hun laatste stop van de reis. Het is een toeristisch uitje, maar wel één met een thema. Door een lente met weinig regen en een droge en warme zomer, is er snelle daling van het waterniveau in Duitsland. Dat is niet goed voor de belangrijke waterweg van Duitsland, de Rijn.

5 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Ja leuk om te horen terwijl het gewone volk verder in de miserie en armoede terecht komen gaan zij wel verder genieten eh ...🙄 Hoeven zich geen zorgen te maken toch...😏
 • armand verschueren

  2 maanden geleden
  proficiat de burgers zullen wel kreunen onder de energiecrisis
 • David Theunis

  2 maanden geleden
  Werkbezoek noemt men dat . . .
 • peter maas

  2 maanden geleden
  Een boottochtje,.....het leven kan toch mooi zijn he.
 • stijn meuris

  2 maanden geleden
  Die hebben een mooiere job dan ik. Waarschijnlijk langer gestudeerd.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.