Meghan, Duchess of Sussex
Volledig scherm
Meghan, Duchess of Sussex © EPA

Komt Meghan dan toch naar Londen voor herdenking Diana?

RoyaltyOp 1 juli wordt prinses Diana herdacht in Londen. Een bijzondere gebeurtenis waarbij haar zonen, prinsen William (38) en Harry (36), een standbeeld van haar zullen onthullen. Eén ding is echter niet duidelijk: komt Meghan Markle (39) mee naar het Verenigd Koninkrijk om haar echtgenoot te steunen? De Britse media raken het er maar niet over eens. 

8 reacties

 • imke de meester

  1 maand geleden
  Ze blijven er beter weg, ze willen niets te maken hebben met de koninklijke familie wel dan moeten ze de daad bij het woord nemen.
 • Carmen Grauwels

  1 maand geleden
  Pers moet daar niet over overeenkomen! Is aan Prins Harry en pas als hy gaat zou het wel goed zijn als zy meegaat om haar man te steunen. Dus zy moeten daar overeen over komen.
 • freddy cardoen

  1 maand geleden
  Ik denk dat de Britten dat mens kunnen missen als tandpijn. Als ze een beetje respect heeft voor de familie die ze zo bekritiseerd heeft dan blijft ze weg .
 • MARTINA HEREMANS

  1 maand geleden
  Diana is toch de moeder van de 2 prinsen
 • Rudi Vanden

  1 maand geleden
  Het is een herdenking voor Diana, ik ben benieuwd.
 1. Justitie op haar spannendst: deze advocatenseries blazen je omver

  Justitie op haar spannendst: deze advocaten­se­ries blazen je omver

  Er gaat niets boven een opwindende advocatenserie waarin je je helemaal kan verliezen. Daarom bundelen wij in onze Kijkgids de meest verfrissende exemplaren met uiterst pittige dialogen en verrassende plotwendingen. We volgen ex-alcoholiste Abigail Bianchi in het nieuwe ‘Family Law’ (Streamz), de ongediplomeerde maar geniale advocaat-stagiair Mike Ross in ‘Suits’ (Netflix/Prime Video) en advocaat Saul Goodman in de ‘Breaking Bad’ spin-off ‘Better Call Saul’ (Netflix).
 2. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.