ANP Kippa
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP Kippa

Komt Marco Borsato ooit nog aan de bak? “Zijn statement heeft de zaak alleen maar erger gemaakt”

ShowbizzDeze week dienden drie vrouwen klacht in tegen Marco Borsato wegens aanranding en seksueel misbruik. Minstens een van hen was ten tijde van de vermeende feiten minderjarig. Het zijn zware beschuldigingen aan het adres van de Nederlandse volksheld, die intussen ook ondergedoken lijkt te zijn. Maar hoe schadelijk is dit nu eigenlijk voor zijn imago? Is Marco Borsato uitgezongen, of zal zijn publiek hem vergeven? En zullen onze radiostations hem nog draaien? “Ik kan hem alleen maar adviseren om stil te blijven zitten.”

39 reacties

 • phil smedts

  6 maanden geleden
  De traagheid van justitie is zeer nadelig, zeker voor een media figuur. Dat voorkomt dat er snel duidelijkheid komt en maakt dat de geruchtenmolen op volle toeren gaat draaien, de roddelpers zal er in ieder geval goed aan verdienen. Zijn de beschuldigingen waar, of zijn de klagers uit op centen en media aandacht via een bekend persoon, we zullen het pas weten als de rechter uitspraak gedaan heeft, en dat kan lang duren.
 • henk hartog

  6 maanden geleden
  Is gewoon jaloezie , Marco verdient heel veel centen, en werkt er hard ervoor. Wij geloven deze verhaal niet..dit gebeurt vaker bij mensen met geld helaas
 • Robin De Clerck

  6 maanden geleden
  Onschuldig tot bewezen is.. maar zijn muziek zal ik mezelf nooit onthouden
 • Sonny Pollaere

  6 maanden geleden
  Zijn liedje is uitgezongen.
 • Dries Dumoulin

  6 maanden geleden
  Als een vrouw hem zou beschuldigen dan zou ik twijfelen maar 3 vrouwen of meer dan is er toch iets aan de hand maar tja zijn fans zullen alltijd achter hem staan all zouden het 20 vrouwen zijn !?
 1. Dan toch nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’-film mét Johnny Depp? “Er zijn gesprekken aan de gang”
  Film

  Dan toch nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’-film mét Johnny Depp? “Er zijn gesprekken aan de gang”

  Het is intussen vijf jaar geleden dat de laatste ‘Pirates of the Carribean’-film in de cinemazalen verscheen. Acteur Johnny Depp (59) had in 2021, tijdens het filmfestival in San Sebastian, nog toegegeven dat hij graag opnieuw in de huid zou kruipen van de piraat Jack Sparrow. Maar tijdens de rechtszaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36) zei hij dat hij dat nooit meer zou doen. Nu blijken er toch gesprekken aan de gang te zijn met Disney. “Ik wil Jack Sparrow een waardig afscheid geven.”
 2. SOAPCHECK. Bibberen achter de schermen van de seizoensfinale van ‘Thuis’ en een spoiler voor ‘Lisa’
  TV

  SOAPCHECK. Bibberen achter de schermen van de seizoensfi­na­le van ‘Thuis’ en een spoiler voor ‘Lisa’

  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.