Volledig scherm
© Joost De Bock

Komt het tot een proces voor Bart De Pauw? “Hij sloeg poging tot bemiddeling af”

ShowbizzDinsdag moet de raadkamer beslissen of het de vordering van het Mechelse parket volgt en het dossier rond televisiemaker Bart De Pauw (52), dat intussen al 4.000 pagina’s telt, doorverwijst naar de correctionele rechtbank. Hij wordt beschuldigd van stalking en elektronische overlast. Bij een openbaar proces zouden de vrouwen die zich burgerlijke partij stellen hun anonimiteit verliezen. “Dat schrikt hen niet af”, zegt advocate Christine Mussche, die het merendeel van de slachtoffers vertegenwoordigt. Al zouden ze in 2018 wel een poging tot bemiddeling ondernomen hebben, die Bart De Pauw afsloeg. Hij ziet het liever tot een proces komen.

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. Prins Philip neemt afstand van kleinzoon Harry en Meghan: “Hij trekt zijn handen van hen af”
  Royalty

  Prins Philip neemt afstand van kleinzoon Harry en Meghan: “Hij trekt zijn handen van hen af”

  Hangt er onweer in de lucht tussen de Britse prins Philip (99), prins Harry (36) en Meghan Markle (39)? Volgens Ingrid Seward, auteur van de nieuwe biografie ‘Prince Philip Revealed: A Man of His Century’, is er van een hechte band tussen kleinzoon en grootvader geen sprake meer. Prins Philip zou menen dat zijn advies over hun plannen en gedrag “in dovemansoren viel”, waarna hij besloot om “weg te stappen” van het koppel.
 3. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.