Volledig scherm

Komt er opnieuw een K3-show voor volwassenen? Petitie heeft al 7.600 likes

MuziekNiet alleen kinderen zijn grote fan van K3, ook heel wat volwassenen zijn heel enthousiast over de nieuwe dansjes en liedjes van de meidengroep. Er is nu zelfs een petitie op poten gezet om opnieuw een K3-show voor volwassenen te organiseren. Toch is Studio 100 niet van plan om nog een show toe te voegen. “De planning voor de volgende maanden zit al volledig vol en laat ons helaas niet toe om extra shows te organiseren.”

5 reacties

 • Lucas Vissers

  9 maanden geleden
  Doe ons dat aub niet aan !
 • Bettina samaey

  9 maanden geleden
  K3 voor kinderen is al genoeg .
 • sjaak vanslembrouck

  9 maanden geleden
  Ik heb het al vele malen gezegd, VTM is gewoon ketnet voor volwassenen. Nogmaals bewezen.
 • Dirk Van den Bogaert

  9 maanden geleden
  Ik weet niet wat voor ondeugends ik me bij een K3-show voor volwassenen moet voorstellen, maar ik ga voor alle zekerheid toch maar passen.
 • Guido Verlinden

  9 maanden geleden
  Ik hoop van niet.!!
 1. Meghan Markle huilt tranen met tuiten in eerste trailer van Netflixdocu: “Niemand ziet wat er achter gesloten deuren gebeurt”
  Play
  Film

  Meghan Markle huilt tranen met tuiten in eerste trailer van Netflixdo­cu: “Niemand ziet wat er achter gesloten deuren gebeurt”

  De Netflixdocu van prins Harry (38) en Meghan Markle (41) krijgt steeds meer vorm. Eind november kondigde het streamingplatform al de releasedatum aan en op donderdag gaf Netflix ook de eerste beelden vrij. In de trailer, die je hierboven kan bekijken, krijgen we alvast enkele foto’s uit het privéleven van het koppel te zien. Daarnaast komen ook de hertog en hertogin van Sussex zélf aan het woord. “Als de belangen zo groot zijn... hoor je ons verhaal toch beter van ons?”
 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 2. Frank Verstraeten verkoopt Sportpaleis in halve dag uit met comeback Zillion: “Ik zoek nog een tiental mooie meisjes voor een erotisch waterballet”

  Frank Verstrae­ten verkoopt Sportpa­leis in halve dag uit met comeback Zillion: “Ik zoek nog een tiental mooie meisjes voor een erotisch waterbal­let”

  Hét comebackfeest van de legendarische Zillion in het Antwerpse Sportpaleis is in amper 11 uur uitverkocht. Mastermind Frank Verstraeten doet daarmee, opnieuw, het onmogelijke: méér tickets verkopen voor een jaren geleden platgegooide discotheek dan op eender welke hoognacht van diezelfde danstempel eind jaren 90. “En na Antwerpen veroveren we de Versuz in Hasselt.”
 3. KIJK. Na Winnie The Pooh en Bambi krijgt ook ‘The Grinch’ een horrorfilm: “Hij komt terug voor bloed”
  Play
  Film

  KIJK. Na Winnie The Pooh en Bambi krijgt ook ‘The Grinch’ een horrorfilm: “Hij komt terug voor bloed”

  Het is weer zover: tijd voor kerstfilms. De kerstklassieker ‘The Grinch' hoort zeker thuis in dat rijtje, maar nu zullen de liefhebbers een hele nieuwe kant van het groene monster te zien krijgen in ‘The Mean One’. Na Winnie The Pooh en Bambi zal ook de kersthatende Grinch in een horrorjasje worden gestoken. De makers losten alvast de eerste beelden. Deze zijn hierboven te bekijken.