Annie Deleersnijder
Volledig scherm
PREMIUM
Annie Deleersnijder © Kristof Ghyselinck

Kokkin Annie over haar innige vriendschap met Gert Verhulst: “James zie ik ook graag, maar ’t is toch anders”

ShowbizzIn ‘Gert Late Night’ is ze op de Evanna zo’n beetje de aangenomen moeder van Gert Verhulst (52) en James Cooke (35). Kokkin Annie (74) verhuisde voor Gert van haar volkscafé naar de kombuis, maar blijft vooral zichzelf. “Ik zette vroeger dikwijls zelf klanten op straat, ja”, zegt ze ferm. “Dat heb ik hier op de boot nog niet moeten doen.” Ze vertelt honderduit over haar verleden als cafébazin, hoe ze Gert leerde kennen en waarom het er nu een pak braver aan toegaat op de boot. 

 1. Dappere dames veroveren het kleine scherm: dit zie je op de streamingzenders in november
  TV

  Dappere dames veroveren het kleine scherm: dit zie je op de streaming­zen­ders in november

  Nu er blijkbaar langzamerhand een nieuwe lockdown aankomt en de bioscopen jammer genoeg weer moeten sluiten, is het maar goed dat we thuis heel wat kijkvoer ter beschikking hebben. Op het programma: heel wat vrouwelijk geweld, met de intrede van Diana in ‘The Crown’, het Oscarwinnende ‘Little Women’, Noelle die kerstmis wil redden én zelfs een glimp van Miss Piggy. Deze toppers zie je in november op Netflix, Disney+ en Streamz.
 2. "Mensen vragen ons of de Evanna wel kan varen. Ja dus": Gert en James ruilen Antwerpen (even) voor de kust in ‘Gert Late Night’
  PREMIUM
  TV

  "Mensen vragen ons of de Evanna wel kan varen. Ja dus": Gert en James ruilen Antwerpen (even) voor de kust in ‘Gert Late Night’

  "Mensen vragen het ons", zegt Gert Verhulst. "'Zeg, diejen boot van elle. Kan die eigenlijk wel voaren?' Ja dus." Daarom openen Gert en James de kajuitdeuren van de Evanna maandag niet in de schaduw van het Antwerpse MAS, maar in de jachthaven van Blankenberge. Het meeste daarin blijft bij het oude, al heeft James wel een duidelijk plan. "Normaal kom ik elk seizoen zes kilo aan, dit jaar moeten er drie af."
 1. Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias

 2. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels