Ibiza StarFilms
Volledig scherm
© Ibiza StarFilms

Koen Wauters trouwde ‘So You Think You Can Dance’-vrienden op Ibiza

ShowbizzEen vakbekwame presentator, een populaire zanger en een entertainer. Koen Wauters (53) is het allemaal. Maar hij heeft nog meer onvermoede talenten, zo blijkt. De Clouseau-zanger was ceremoniemeester tijdens het huwelijk van ‘So You Think You Can Dance’-choreograaf Roy Julen (44) en Davinia Janssens (26) op Ibiza.

 1. RECENSIE. ‘Willow’: “Heil Warwick Davis, maar deze Disney-sequel mist magie”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Willow’: “Heil Warwick Davis, maar deze Dis­ney-se­quel mist magie”

  Na ‘Star Wars’ pokert Disney+ nu met uw laatste flard aan jeugdsentiment. De streamingzender brengt met ‘Willow’ namelijk dat ander -vaak vergeten- geesteskind van Georges Lucas weer tot leven. In deze vervolgreeks van de dark fantasy-klassieker uit 1988 vertrekt u op een achtdelige tocht waarbij een nieuwe bende buitenbeentjes een nieuw oprukkend kwaad moet verijdelen. Of deze reeks dit ondergewaardeerd avonturenverhaal ook eindelijk de erkenning kan geven dat het verdient? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Koningin Máxima verrast met passie voor borduren: "Het heeft vele kanten en geeft voldoening”
  Royalty

  Koningin Máxima verrast met passie voor borduren: "Het heeft vele kanten en geeft voldoening”

  De droom van koningin Máxima is woensdag in vervulling gegaan met de onthulling van de nieuwe gordijnen voor het koninklijk paleis. In het TextielMuseum in Tilburg opende de koningin de tentoonstelling ‘Koninklijk borduren - verhalen en vakmanschap’. Een extra betekenisvol moment voor de Nederlandse koningin, want zij is al veel langer gebeten door borduren. "Waarom niet? Handwerken heeft zo veel kanten, het geeft voldoening.’’