Ibiza StarFilms
Volledig scherm
© Ibiza StarFilms

Koen Wauters trouwde ‘So You Think You Can Dance’-vrienden op Ibiza

ShowbizzEen vakbekwame presentator, een populaire zanger en een entertainer. Koen Wauters (53) is het allemaal. Maar hij heeft nog meer onvermoede talenten, zo blijkt. De Clouseau-zanger was ceremoniemeester tijdens het huwelijk van ‘So You Think You Can Dance’-choreograaf Roy Julen (44) en Davinia Janssens (26) op Ibiza.

  1. Kamagurka viert 65ste verjaardag en keert met expo over 65 toevallige ontmoetingen terug naar roots in Nieuwpoort : “Het doet me wat, die geur van verf en vis”
    PREMIUM
    Nieuwpoort

    Kamagurka viert 65ste verjaardag en keert met expo over 65 toevallige ontmoetin­gen terug naar roots in Nieuwpoort : “Het doet me wat, die geur van verf en vis”

    Luc Zeebroek, beter bekend als Kamagurka, is 65 jaar. Een mooie mijlpaal en het moment om terug te keren naar zijn roots in Nieuwpoort. Hij maakte van 65 toevallige ontmoetingen evenveel tekeningen, te zien in de expo Kamafront. “Die Duvetorre is zo griezelig nog niet en het Albert-monument lijkt plots minder imposant”, vertelt hij openhartig. Ook zijn klasgenoten van toen halen herinneringen op: over hondenpoep die ze in brand staken en tekensessies aan de keukentafel.