Koen Wauters: "Geef me nog 30 jaar voor ik achteruit ga leunen. Minstens!"

Koen Wauters nog zoekend sinds zijn verhuis, maar bovenal ambitieus, thuis en op het werk

VTM
Koen Wauters is sinds kort een zoekende mens. Sinds zijn verhuis naar Gent moet hij opnieuw ontdekken waar hij een brood kan kopen en waar al zijn gerief ligt, in dat nieuwe huis. En ook in shows als 'Wat een Jaar!' verhuist hij een beetje: "Ik voel mij opschuiven", zegt hij. "Er komt nieuw, fris talent. Vroeger was ík de jonge kerel die de boel op stelten zette, nu wordt dat rondom mij gedaan. Dat is goed. Ik hou de volgende generatie met plezier in toom." Ook thuis, zo blijkt.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerard Braeckmans

  Een arrogant man die zich simpel voordoet.

 • Floris Janssens

  hoogmoed komt voor de val....

 • Jo Van Caenegem

  Koen, je kan daar geen termijn op plakken, want waar we nu naartoe gaan is de 55+, ik nog 9 j, daar gelden andere regels voor 'uitstel', 'willen', 'kunnen', 'mogen', 'durven', 'moeten', en zowat een honderdtal andere werkwoorden, die kunnen wij nog niet kennen, en onze vaders kunnen ze ons niet uitleggen.

 • Theo Striem

  30 jaar had ik ook nog verder willen gaan en dan genieten van je oude dag Ziekte heeft er anders over beslist en dan wordt het tellen of er nog over is voor brood

 • martine van wittenberghe

  Laat je brood thuis leveren, probleem opgelost