Koen Wauters en zoon Nono: "We zijn allebei enorm koppig”

ShowbizzKoen Wauters en zijn zoon Nono zijn beiden peter geworden van het kinderrevalidatiecentrum in het UZ Gent. Het revalidatiecentrum ligt hen erg na aan het hart en bovendien is dit het allereerste project dat vader en zoon samen ondersteunen. Showbits-reporter Desna sprak met hen in het revalidatiecentrum en polste hoe hecht vader en zoon echt zijn.

5 reacties

 • ROLANDE DE QUANTER

  1 maand geleden
  Super
 • Gerard Braeckmans

  1 maand geleden
  Zo, die is ook gelanceerd.
 • Gerda Goethuys

  1 maand geleden
  Mooi dat vader en zoon hun schouders zetten onder zo een project mooi jongens
 • erik swaegers

  1 maand geleden
  Inderdaad 😍
 • Paul Van hout

  1 maand geleden
  Het is prachtig dat koen dit doet, maar de max is dat de jeugd hier bij betrokken wordt en als groot voorbeeld mag gesteld.
 1. Franse tekenaar Sempé (89), bekend van ‘De kleine Nicolaas’ overleden

  Franse tekenaar Sempé (89), bekend van ‘De kleine Nicolaas’ overleden

  Jean-Jacques Sempé, die de geliefde Franse kinderboekenreeks ‘Le Petit Nicolas’ (De kleine Nicolaas) illustreerde, is op 89-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn vrouw bekendgemaakt. De kinderboeken boden een geïdealiseerde visie op de kindertijd in het Frankrijk van de jaren vijftig en werden een internationale bestseller, ook in België. Sempé illustreerde bovendien meer covers van het vooraanstaande opinieblad ‘The New Yorker’ dan welke andere tekenaar ook.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 1. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.