Koen Wauters en Isabelle A in duet, Zita maakt de videoclip: “Isabelle verdient dit duwtje in de rug”

Koen Wauters en Isabelle A - instagram
RV Koen Wauters en Isabelle A - instagram
Het derde seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ krijgt twee jaar na datum een verrassend staartje: de nieuwe single van Isabelle A (43) is immers... een duet met Koen Wauters (51). “Ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen aan Isabelles succes”, zegt Koen. Verrassend detail: zijn dochter Zita (14) maakte de clip.

Herinnert u zich nog de derde editie van ‘Liefde Voor Muziek’? Die van de grote namen, met Bart Peeters, Clouseau, Natalia, Gers Pardoel, Lady Linn, Josje en Isabelle A. De carrière van die laatste kreeg dankzij het programma een echte boost. En twee jaar later is er ‘Nooit meer alleen’, een duet met niemand minder dan Koen Wauters, en meteen de voorloper van haar nieuwe album dat eind maart verschijnt.

“Toen ik het nummer voor het eerst beluisterde, hoorde ik in de tweede strofe in gedachten gewoon Koens stem”, zegt Isabelle A. “Dus heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en Koen gebeld. ‘Luister naar de song, als je het ziet zitten, tof. Als je het niet wilt doen, even goede vrienden’, zei ik. Wat later belde Koen terug. Hij zei dat hij heel erg gepakt was door de tekst en dat hij het heel graag wou doen. Geweldig natuurlijk, want wie droomt er niet van om een duet met Koen te mogen zingen?”
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Vermeiren

  Heel mooi!

 • Jazz-Lynn Georgia

  Mooi ontroerend !!

 • Dominique Triekels

  Zeer mooi ook de clip is prachtig

 • diane roelant

  Prachtig!

 • Fons Billen

  goede zangeres en knappe verschijning , veel geluk i