Hun eerste gezamenlijke interview, in 2003, toont een ijzersterk koppel. Eén dat duidelijk is over de toekomst, bovendien: "Ja, wij willen graag kinderen."
Volledig scherm
PREMIUM
Hun eerste gezamenlijke interview, in 2003, toont een ijzersterk koppel. Eén dat duidelijk is over de toekomst, bovendien: "Ja, wij willen graag kinderen." © RONNY MEYERS

Koen en Valerie - 17 jaar lief en leed (deel 1): de beginjaren en de komst van Zita: “Als hij haar ziet, is hij meteen verkocht”

Showbizz"Valerie wié?" Koen hoort het in Keulen donderen wanneer journalisten hem in de zomer van 2002 tot twee keer toe vragen of hij iets heeft met 'Temptation'-verleidster Valerie De Booser. De pers is mis en de geruchten van de pot gerukt, maar Koen is getriggerd. Wie is die vrouw die ze aan hem koppelen? Als hij haar ziet, is hij meteen verkocht. Zijn ervaringen in de liefde zijn slecht. Maar zo zeker als hij frontman is van Clouseau, weet hij: dit gaat lukken.

5 reacties

 • Cindy Debaere

  1 jaar geleden
  En in een 3de deel hoeveel en waar ze protjes hebben gelaten. En wie hoeveel keer heeft in zijn broek gedaan... Mss gewoon de mensen met rust laten. De breuk op zich is sowieso al hard genoeg. Het beste gewenst aan beide partijen en verder alle geluk. ‍♀️
 • daniel d'hulst

  1 jaar geleden
  Laat nu gewoon is iedereen gerust, hun kinderen moeten al genoeg horen en lezen
 • Frans Van Hoyweghen

  1 jaar geleden
  Dat ligt aan Koen zelf; dat ze in de kranten staan.
 • François Nuyts

  1 jaar geleden
  De échte reden zullen we toch niet te weten komen .
 • Bernd Vaes

  1 jaar geleden
  De krant alweer voluit: deze scheiding uitspitten tot in het onvoorstelbare. Dat de kinderen van dit koppel, dat allemaal moeten lezen en verwerken... daar ligt de krant niet van wakker. Wat telt is de nieuwsgier van de lezer.
 1. Koen en Valerie - 17 jaar lief en leed (deel 2): de Posh en Becks van de Lage Landen, maar zonder het overspel
  PREMIUM
  Showbizz

  Koen en Valerie - 17 jaar lief en leed (deel 2): de Posh en Becks van de Lage Landen, maar zonder het overspel

  Valerie mag dan misschien getrouwd zijn met 's lands populairste showbizzgezicht, ze wil meer zijn dan 'mevrouw Wauters'. Dat lukt. Met eigen middelen stampt ze eerst één, dan drie modezaken uit de grond. Koen, intussen, leeft met driehonderd per uur en twee kinderen maken het gezin compleet. Perfectie over de hele lijn, zo lijkt het. De boekjes vinden hen maar saai. Maar iedereen weet wat dat wil zeggen: dat het goed zit.