Exclusief voor abonnees

Koen Crucke is nu ook straatmuzikant, maar mag niet zingen in Gent: “Ik sta precies geseind als gevaar voor de volksgezondheid”

RV / DVH
Wie deze zomer in de pittoreske straten van Gent rondkuiert, krijgt er misschien een lied van Koen Crucke (68) bovenop. “Ja, ik ben nu ook straatmuzikant”, vertelt Koen in Dag Allemaal. Dat doet hij voor zijn mentale gezondheid, nu ook zijn toekomst bij ‘Samson en Marie’ onzeker is. “Door corona zag het niet meer zitten. Is dit nu mijn lot, niets meer mogen doen nu ik zo oud geworden ben?” Hij mist zijn publiek en trekt daarom de straat op. Tenminste, als hij mag van de politie...

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Guido Ceuleers

    Ik ben ook op mijn werk met pensioen moeten gaan,waarom kan Koen niet aanvaarden dat zijn succes tijd voorbij is, en hij beter in schoonheid afscheid zou nemen van zijn publiek i.p.v. straatzanger te worden ?

  • Serge Aernoudt

    Jaja, we zijn het oude gevaar. Let maar op voor ons want wij besmetten heel de bevolking.

  • RONNY DE PETTER

    Ja daar kan gehoorschade van komen hé.