Een mooi kerstcadeautje voor Kobe Ilsen en Sara: ze verwachten een baby.
Volledig scherm
Een mooi kerstcadeautje voor Kobe Ilsen en Sara: ze verwachten een baby. © HLN

Kobe Ilsen wordt voor het eerst papa

ShowbizzHun verloving vierden ze vorig jaar al onder de kerstboom, dit jaar zitten ze onder diezelfde boom als toekomstige ouders. Kobe Ilsen (39) en Sara Vermassen (33) kochten recent een droomhuis en mogen meteen een kinderkamer inrichten. 

6 reacties

 • Angel Der

  1 jaar geleden
  Proficiat
 • Carmen Haezebrouck

  1 jaar geleden
  Proficiat! Zal een mooie knappe baby zijn!
 • patrick lagae

  1 jaar geleden
  top !!!
 • Annette Van Meervelde

  1 jaar geleden
  Hartelijke gelukwensen
 • Greta Dendas

  1 jaar geleden
  Proficiat voor deze prachtige wensen….top
 1. Deze week in ‘Familie’: Moeilijke tijden voor Lars, want Véronique denkt dat Koen nog leeft. Sterker nog, hij onderweg is naar haar…
  Play
  tv

  Deze week in ‘Familie’: Moeilijke tijden voor Lars, want Véronique denkt dat Koen nog leeft. Sterker nog, hij onderweg is naar haar…

  Het is nog veel en veel te vroeg voor de echte seizoensfinale van ‘Familie’, maar toch worden het spannende tijden voor de fans. Alles draait immers opnieuw rond die duivelse Koen (Sieg De Doncker) die al dan niet nog zou leven. Zelfs het fijne nieuws lijkt onder druk te staan, want het is niet zeker of het huwelijk van Benny en Samira wel zal doorgaan.
 2. Advocaat van ‘Marvel’-acteur Jonathan Majors over arrestatie voor wurging en mishandeling: “Hij is zelf het slachtoffer”
  CELEBRITIES

  Advocaat van ‘Mar­vel’-ac­teur Jonathan Majors over arrestatie voor wurging en mishande­ling: “Hij is zelf het slachtof­fer”

  Jonathan Majors (33), vooral bekend van ‘Creed III’ en verschillende ‘Marvel’-films, is zaterdagavond in New York gearresteerd voor wurging, mishandeling en intimidatie. Hij zou betrokken zijn bij een huiselijke ruzie, waarbij een 30-jarige vrouw lichtgewond raakte. Priya Chaudhry, de advocaat van de Amerikaanse acteur, beweert echter dat hij het slachtoffer is van het incident. “We verwachten dat alle aanklachten spoedig zullen worden ingetrokken.”
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Man die rechtszaak aanspant tegen Gwyneth Paltrow getuigt: “Ze was heel boos en probeerde schuld op mij af te schuiven”
  Celebrities

  Man die rechtszaak aanspant tegen Gwyneth Paltrow getuigt: “Ze was heel boos en probeerde schuld op mij af te schuiven”

  Gwyneth Paltrow (50) toonde zich vorige week bijzonder strijdvaardig tijdens haar getuigenis op het proces rond haar skiongeluk. De actrice bleef erbij dat zij niet diegene was die het ongeval heeft veroorzaakt. Vandaag mag Terry Sanderson (76) - de man die haar voor de rechter sleept - het woord nemen. “Sinds het ongeval leid ik een heel ander leven”, zegt Sanderson.