Kobe Ilsen
Volledig scherm
PREMIUM
Kobe Ilsen © Joris Casaer

Kobe Ilsen kijkt uit naar een nieuw hoofdstuk: “De bagage die ik heb, gaat me helpen om het goed te doen als vader”

ShowbizzKobe Ilsen (40) en Sara Vermassen (33) verwachten binnen een maand of vijf hun eerste kindje. “Mijn grootste wens? Ons kindje de eerste jaren compleet zorgeloos laten doormaken, zonder de trauma’s en demonen die ik moest meeslepen”, vertelt Kobe in een openhartig gesprek over zijn jeugd, zijn relatie, trouwplannen en opvoeding. “Misschien had een baby ook zes maanden later mogen komen, want nu moet er plots wel heel veel gebeuren.” 

1 reactie

 • Nicole De waele

  1 jaar geleden
  Wensen jullie alle geluk toe !
 1. Charles stelt vijfjarenplan op om te besparen: “Frogmore afpakken van Harry en Meghan was maar het begin”
  Royalty
  5

  Charles stelt vijfjaren­plan op om te besparen: “Frogmore afpakken van Harry en Meghan was maar het begin”

  De Britse koning Charles heeft een plan opgesteld om in de komende vijf jaar de kosten van het koningshuis terug te dringen en om er een moderne monarchie van te maken. Hij wil bijvoorbeeld dat minder familieleden financieel afhankelijk zijn van het koningshuis. Dat schrijft de krant The Evening Standard op basis van bronnen rond de koninklijke familie. Het afpakken van Frogmore Cottage van Harry en Meghan zou “nog maar het begin” zijn geweest.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. MEDIAWATCHERS. “Hoefsmid Raphaël was drie jaar geleden zelf kandidaat in ‘Boer zkt vrouw’”
  Podcast

  MEDIAWAT­CHERS. “Hoefsmid Raphaël was drie jaar geleden zelf kandidaat in ‘Boer zkt vrouw’”

  Drama in ‘Boer zkt vrouw’. Na een uit de hand gelopen ruzie beslissen kandidaten Jolyn en Katrijn het erf van hoefsmid Raphaël te verlaten. Een nooit eerder gezien tafereel in de geschiedenis van het VTM-programma. Nochtans zou boer Raphaël het klappen van de zweep van het programma wel moeten kennen. “Hij deed drie jaar geleden zélf mee om het hart van een boerin te veroveren”, vertelt televisiejournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘De Mediawatchers’. Luister hierboven naar de volledige aflevering.