Nathalie Prins en Gildy Florus
Volledig scherm
Nathalie Prins en Gildy Florus © Kos

Knallende ruzie bij Vlaamse damesgroep: 40 optredens afgelast

ShowbizzZe stonden de voorbije jaren tot 150 keer per jaar op het podium en sierden vaak de Vlaamse hitlijsten, maar Sugarfree is niet meer. Zangeressen Gildy Florus en Nathalie Prins raakten de voorbije weken in een immense ruzie verwikkeld en wensen het podium niet meer te delen.

65 reacties

 • Thierry Piette

  5 jaar geleden
  Nooit van gehoord. Blijkbaar is splitten een reden om bekend te worden en in de boekskes te komen.
 • Lieve van den Eynden

  5 jaar geleden
  Ik vind het erg dat mensen alleen maar commentaar kunnen hebben op deze 2 wat deze 2 dames hebben verzet daar kunnen alleen maar veel van dromen het is spijtig dat zo iets zo moet eindigen maar om daar zo veel negativity over te hebben sorry gaat erover ze hebben op veel plaatsen plezier aan de mensen gegeven en dat is waar muziek om draait vaarwel sugar-free en hopelijk zullen er nog wel meer talenten opduiken
 • Louis Bouduin

  5 jaar geleden
  Ze kunnen dus beter ruzie maken dan zingen. Dat heb je met veel oudere dames. Maar wie zijn ze eigenlijk?
 • Franky Vanhoof

  5 jaar geleden
  Nooit van gehoord! Slechte manager, die er pas nu in slaagt een beetje media aandacht te creëren...
 • Leonarda Van Opbroecke

  5 jaar geleden
  Stekker uitgetrokken?????? Belgische uitspraak geworden?? Nog nooit gehoord van deze madammen. Als zij het nieuws halen met een uitgetrokken stekker is het hooooog tijd dat de burgers in dit land de stekker een uittrekken voor een periode dat ze hogerhand en in de Media weten wat voor echte gevolgen het heeft
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. GEZIEN? ‘Boris’: “Achter de stugste snor van Vlaanderen schuilt een schoon mens”
  PREMIUM
  TV
  1

  GEZIEN? ‘Boris’: “Achter de stugste snor van Vlaanderen schuilt een schoon mens”

  De minst emotionele tv-figuur levert een van de ontroerendste docureeksen van het jaar af. In ‘Boris’ onderneemt Jeroom (45) de reis die z'n broer had willen maken vooraleer hij op z'n 24ste stierf aan kanker. Dat doet hij in het gezelschap van Jonas Geirnaert (40), Bockie De Repper (38) en de urne waarin de assen van Boris rusten. Het Play4-programma, waarvan de eerste aflevering al te zien is op Streamz, is echter veel meer dan een realityreeks over een tragisch verlies.