Kerst is niet meer zo rustig als vroeger bekende de Zweedse koning Carl Gustaf woensdag in zijn jaarlijkse kerstboodschap die op radio en televisie werd uitgezonden. "De koningin en ik kijken ernaar uit deze dagen met de familie door te brengen. We hebben nu zeven kleinkinderen tussen een en zeven jaar. Het is dus niet altijd zo rustig en stil, maar erg leuk!", aldus de koning.
Volledig scherm
Kerst is niet meer zo rustig als vroeger bekende de Zweedse koning Carl Gustaf woensdag in zijn jaarlijkse kerstboodschap die op radio en televisie werd uitgezonden. "De koningin en ik kijken ernaar uit deze dagen met de familie door te brengen. We hebben nu zeven kleinkinderen tussen een en zeven jaar. Het is dus niet altijd zo rustig en stil, maar erg leuk!", aldus de koning. © EPA

Kleinkinderen bezorgen Zweedse koning een drukke kerst

RoyaltyKerst is niet meer zo rustig als vroeger bekende de Zweedse koning Carl Gustaf woensdag in zijn jaarlijkse kerstboodschap die op radio en televisie werd uitgezonden. “De koningin en ik kijken ernaar uit deze dagen met de familie door te brengen. We hebben nu zeven kleinkinderen tussen een en zeven jaar. Het is dus niet altijd zo rustig en stil, maar erg leuk!”, aldus de koning.

0 reacties

 1. Van Arnold Schwarzenegger tot paus Franciscus: deze bekende personen lieten zich al vaccineren
  Celebrities

  Van Arnold Schwarzen­eg­ger tot paus Franciscus: deze bekende personen lieten zich al vaccineren

  De meeste landen zijn volop bezig met het vaccineren van hun bevolking tegen Covid-19. Enkele celebrities en bekende politici geven alvast het goede voorbeeld: onder meer Joe Biden, Judi Dench en Steve Martin kregen al hun dosis. “Ik voel me heel gelukkig met mijn prik en zou het zonder twijfelen het aan iedereen aanbevelen”, liet ook ‘The Lord of the Rings’-acteur Ian McKellen weten.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"