Prins George met zijn ouders tijdens het EK.
Volledig scherm
Prins George met zijn ouders tijdens het EK. © EPA

Kleine prins George gepest door voetbalfans: “William en Kate willen hem voorlopig uit de spotlights houden”

RoyaltyNa het anonieme ‘huilende Duitse meisje’ op de tribune tijdens de match tussen Engeland en Duitsland, is er nog een ander jong slachtoffer van pestende voetbalfans opgedoken. Deze keer gaat het om een veel bekender gezicht: dat van de kleine prins George. Hij ging tijdens de EK-finale samen met zijn ouders de Engelse ploeg aanmoedigen. Dat moest hij bekopen met een hoop nare opmerkingen van hun tegenstanders. 

13 reacties

 • Emma Jacobs

  2 weken geleden
  Het is al erg gesteld als je er je plezier uit haalt om een kind uit te lachen om hoe hij/zij gekleed gaat. George kan er ook niet aan doen dat hij als royalty is geboren en dus overal deftig gekleed moet verschijnen, volgens de etiquette van het hof.
 • christine de buck

  2 weken geleden
  Wat voor mensen zijn dat, verteerd van nijd !! Zo een dapper en mooi ventje proberen te kraken , een echte schande . Ik vind Georges een heel tof ventje en William en Kate heel moderne ouders. Proficiat met hun kroost !!
 • Joeri Van Sweevelt

  2 weken geleden
  Sociale media is een groot vergif geworden. Achter de pc en vrijwel anoniem, kunnen ze mensen beledigen, uitdagen, provoceren,... En nogmaals toont het gebrek aan regelgeving hier het resultaat. Dat kinderen nu het slachtoffer zijn, gaat te ver. Gewoon onacceptabel. Anderzijds om hem volledig af te schermen van de buitenwereld lijkt me niet zo'n goed idee. Laat hem kind zijn, maar bereid hem ook voor op de (harde) realiteit.
 • Ine Van Cauwenberg

  2 weken geleden
  Zo een schoon ventje en zo een echt tafereel tussen vader en zoon, zeer mooi.
 • Chrisje Van Staeyen

  2 weken geleden
  Die Engelsen zijn blijven hangen in hun kleutertijd denk ik. Ze zullen nooit volwassen worden. Hoe dom en slecht kan je zijn als je een 7-jarig jongetje mondeling zo afmaakt. Zegt veel meer over die mensen dan over de flinke George, die ontzettend schattig stond met zijn kostuumpje. Kate en William zijn super goede ouders.