Prins George met zijn ouders tijdens het EK.
Volledig scherm
Prins George met zijn ouders tijdens het EK. © EPA

Kleine prins George gepest door voetbalfans: “William en Kate willen hem voorlopig uit de spotlights houden”

RoyaltyNa het anonieme ‘huilende Duitse meisje’ op de tribune tijdens de match tussen Engeland en Duitsland, is er nog een ander jong slachtoffer van pestende voetbalfans opgedoken. Deze keer gaat het om een veel bekender gezicht: dat van de kleine prins George. Hij ging tijdens de EK-finale samen met zijn ouders de Engelse ploeg aanmoedigen. Dat moest hij bekopen met een hoop nare opmerkingen van hun tegenstanders. 

13 reacties

 • Emma Jacobs

  1 jaar geleden
  Het is al erg gesteld als je er je plezier uit haalt om een kind uit te lachen om hoe hij/zij gekleed gaat. George kan er ook niet aan doen dat hij als royalty is geboren en dus overal deftig gekleed moet verschijnen, volgens de etiquette van het hof.
 • christine de buck

  1 jaar geleden
  Wat voor mensen zijn dat, verteerd van nijd !! Zo een dapper en mooi ventje proberen te kraken , een echte schande . Ik vind Georges een heel tof ventje en William en Kate heel moderne ouders. Proficiat met hun kroost !!
 • Joeri Van Sweevelt

  1 jaar geleden
  Sociale media is een groot vergif geworden. Achter de pc en vrijwel anoniem, kunnen ze mensen beledigen, uitdagen, provoceren,... En nogmaals toont het gebrek aan regelgeving hier het resultaat. Dat kinderen nu het slachtoffer zijn, gaat te ver. Gewoon onacceptabel. Anderzijds om hem volledig af te schermen van de buitenwereld lijkt me niet zo'n goed idee. Laat hem kind zijn, maar bereid hem ook voor op de (harde) realiteit.
 • Ingrid Van caelenberghe

  1 jaar geleden
  Zo een schoon ventje en zo een echt tafereel tussen vader en zoon, zeer mooi.
 • Chrisje Van Staeyen

  1 jaar geleden
  Die Engelsen zijn blijven hangen in hun kleutertijd denk ik. Ze zullen nooit volwassen worden. Hoe dom en slecht kan je zijn als je een 7-jarig jongetje mondeling zo afmaakt. Zegt veel meer over die mensen dan over de flinke George, die ontzettend schattig stond met zijn kostuumpje. Kate en William zijn super goede ouders.
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. “Crisisberaad in het paleis”: Noorse koning roept familie samen over prinses Märtha Louise
  Royalty
  1

  “Crisisbe­raad in het paleis”: Noorse koning roept familie samen over prinses Märtha Louise

  Over de Noorse Märtha Louise (51) is de afgelopen tijd al heel wat inkt gevloeid. Sinds de prinses een relatie begon met de Amerikaanse sjamaan Durek Verrett (47) zorgt ze geregeld voor controverse aan het hof. Nu de Deense koningin Margrethe (82) de prinselijke titels van haar kleinkinderen heeft afgenomen, lijkt het erop dat de Noorse koning Harald (85) overweegt hetzelfde te doen met zijn dochter.