Klara-presentator Bart Stouten vecht tegen kanker

Bart Stouten
rv Bart Stouten
Radiopresentator Bart Stouten (62) start eerstdaags met een intensieve therapeutische behandeling tegen kanker. Dat laat de VRT weten in een persbericht. Stouten presenteer dagelijks 'Klassiek Leeft' op Klara.

Stouten is elke weekdag tussen 9u en 12u te horen op Klara. Door de diagnose zal hij de komende weken en maanden af en toe zijn presentatiestoel moeten delen met een collega. Volledig afwezig gaat hij dus niet zijn.

“Bart blijft vol van positieve energie”, zo laat de VRT nog weten. “Hij wil ook laten zien dat het mogelijk is om, onder gunstige omstandigheden, te blijven functioneren. Zo hoopt hij, in overleg met zijn artsen, zo veel mogelijk zijn favoriete programma te blijven presenteren.”

Anne-Marie Segers, die eerder al presenteerde op Klara (onder andere Zanzibar, nvdr.), zal hem in de eerste plaats vervangen op de dagen van zijn afwezigheid.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Carl Vonstein

    Mijnheer Stouten, als liefhebber van klassiek (zeker geen kenner) hoor ik je elke dag opnieuw graag bezig en ik ben er gerust in dat jij vanwege je ingesteldheid deze moeilijke periode te boven komt. Dat we je nog vaak mogen horen.

  • Carl Vonstein

    Mijnheer Stouten, als liefhebber van klassiek (ben geen kenner) hoor ik je regelmatig bezig en ben er gerust in dat jij door je ingesteldheid deze moeilijke periode te boven komt.

  • Henri Troyat

    Geweldige presentator. Hopelijk slaat de behandeling aan.