Pascal Braeckman is nog lang niet uitgekeken op z'n job als klankman. Dat vertelt hij in Story.
Volledig scherm
PREMIUM
Pascal Braeckman is nog lang niet uitgekeken op z'n job als klankman. Dat vertelt hij in Story. © Kristof Ghyselinck

Klankman Pascal Braeckman denkt nog lang niet aan z’n pensioen: “Ik ben geen bompa die zijn kleinkinderen van school gaat halen”

ShowbizzAl twintig jaar is Pascal Braeckman (59) niet alleen de vaste klankman van Tom Waes (53), maar ook een goede vriend. Ook voor ‘Reizen Waes: Nederland’ trok hij graag met de tv-maker mee naar onze noorderburen. En als hij niet op de baan is, leeft Pascal zich thuis uit. De beroemdste klankman van Vlaanderen vertelt in dit interview uitgebreid over z'n band met Tom, het geheim van z’n huwelijk en z’n rol als bompa. “Mijn kleinkinderen gebruiken mijn buik als trampoline.”

25 reacties

 • Rudi Goossens

  4 maanden geleden
  Als ik zo'n job had was ik ook een toffe gast en zou ik ook niet op pensioen willen gaan...
 • jos de groot

  4 maanden geleden
  ik ben nog maar 55 , werk nog maar ben superblij dat ik mijn kleinkinderen kan gaan afhalen aan school . het schoonste wat er is kleinkinderen die u kennen
 • John Underground

  4 maanden geleden
  Topper
 • Rudi Pieters

  4 maanden geleden
  Er bestaat nog zo iets als SWT dan kan je vroeger stoppen Als u bedrijf het toestaat en in de cao staat natuurlijk moet je wel u aantal dienstjaren hebben
 • Marina De Martelaere

  4 maanden geleden
  Voor de mensen die hier zeggen dat hij niet weet wat hij mist, hij mist juist niets want hij is een gelukkig mens. Er is nog wel een heel pak meer in het leven dan op kleinkinderen te passen. Of hebben jullie echt alleen maar dat?