Klaasje van K3 bekent: “Gert Verhulst was mijn crush”

Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Klaasje Meijer
Kristof Ghyselinck Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Klaasje Meijer
De meisjes van K3 gingen gisteren live op Instagram. Daar beantwoordden ze vragen van hun fans, waaronder ‘wie is je Studio 100-crush’. Met andere woorden: op wie ze een oogje hebben. Vooral het antwoord van Klaasje was verrassend.

Hanne koos voor Mega Mindy, maar Klaasje ging voor Gert Verhulst. “Maar dan wel een jonge Gert Verhulst, hé”, verduidelijkt ze. “Uit Samson en Gert.” Hanne wist al hoe laat het was: “Die quote gaat de boekjes halen!” Klaasje vond het echter prima. “Hij stopt er nu toch mee.” En Marthe? Die heeft blijkbaar schrik van de Baba Yega’s.

De meisjes hadden het daarnaast ook over hun allergieën. Zo onthulde Klaasje dat ze soms allergisch is aan oogschaduw. “Daar zitten hele kleine metaaldeeltjes in, als er glitter in zit”, verklaart ze. “Ik hou van glitter, maar ik ben er een beetje allergisch aan.” Marthe heeft een langere waslijst: “Ik kan niet tegen paprika, aubergine en courgette”, steekt ze van wal. “Mijn maag zwelt dan op, zodat ik een beetje zwanger lijk. En ik kan ook niet tegen penicilline.” Hanne heeft dan weer hooikoorts. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Serge Aernoudt

    Er heeft nooit maar één K3 bestaan en dat waren Karen, Kristel en Kathleen en al de rest is fake.