K3
Persconferentie
9 Februari 2021
Klaasje Meijer verlaat K3
Marthe Hanne Klaasje
Gert Verhulst
Volledig scherm
K3 Persconferentie 9 Februari 2021 Klaasje Meijer verlaat K3 Marthe Hanne Klaasje Gert Verhulst © Kristof Ghyselinck

Klaasje stapt uit K3: Studio 100 zoekt opvolger en dat mag deze keer ook een jongen zijn

ShowbizzVerrassing van formaat in medialand: Studio 100 organiseerde dinsdag plots een persconferentie, waar de Nederlandse Klaasje Meijer (25) bekendmaakte dat zij na vijf jaar uit de meidengroep stapt. “Het is nu tijd om mijn vleugels uit te slaan, ik gun mijn plaatsje graag aan iemand anders”, verklaarde ze haar keuze. Toch is K3 nu niet van plan om de handdoek in de ring te gooien, want volgens onze informatie werkt Gert Verhulst al aan een plan om de zoektocht naar de nieuwe kandidaat in een programma om te toveren, in samenwerking met zowel VTM als de Nederlandse zender SBS6.

41 reacties

 • Philippe Deckers

  4 weken geleden
  Vervang ze door een andere knappe blonde. Dat is de succesformule.
 • JENNY SCHEERENS

  4 weken geleden
  Die denkt het solo te maken als josje... wat dus een flop was/is.. ik zou toch eieren voor men geld kiezen en rustig alleslaten regelen door studio 100 en zolang mogelijk uitmelken
 • PIERRE BILLIAUW

  4 weken geleden
  Onvoorstelbaar ! Terwijl de kids zich dood verveelden op feestjes stonden de grote mensen zich te amuseren op muziek van K3. En nu staat de pers vol met reacties van de grote mensen. Arm Vlaanderen ; gelukkig heeft de jeugd meer verstand . Die lezen tenminste geen kranten !
 • Cristiana Meeussen

  4 weken geleden
  Sorry maar ze beter stoppen. K3 is niet de orginele. Ze hadden gewoon het toen zo moeten laten. Maar dat is mijn mening
 • jessie decaestecker

  4 weken geleden
  Ja. Ze zijn nog jong. Klaasje wil gewoon haar toekomst opbouwen in haar vertrouwde land. Met Haar vriend. En aan kinderen beginnen. eenmaal het geld binnen is. Zijn ze weg om hun eigen leven te leiden. Hoelang zullen de andere nog bij K3 zitten? Het is komen en gaan. Dat zal altijd zo blijven.
 1. K3'tjes openhartig in nieuwe videoreeks ‘Zelfportret’: “Vroeger kwam ik wel eens huilend thuis omdat ik iets gedaan had wat ik niet wou”
  Showbizz

  K3'tjes openhartig in nieuwe videoreeks ‘Zelfpor­tret’: “Vroeger kwam ik wel eens huilend thuis omdat ik iets gedaan had wat ik niet wou”

  In de gloednieuwe videoreeks ‘Zelfportret' van MNM gaan verschillende jonge BV’s en influencers de uitdaging aan om even diep in de spiegel te kijken, onder het goedkeurend oog van MNM-dj Laura Govaerts. Maandag waren de K3'tjes aan de beurt, en het werd een gesprek over mayonaise, filosofische teksten en (letterlijk) een grote mond hebben.
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"