Hanne, Marthe en Klaasje
Volledig scherm
Hanne, Marthe en Klaasje © ANP Kippa

Klaasje over haar vertrek bij K3: “Dat eerste gesprek met Hanne en Marthe was heel emotioneel”

ShowbizzGisteren dropte Klaasje Meijer (25) een bommetje op Nederland en Vlaanderen: ze gaat na 5 jaar weg bij K3. Vanochtend had ze het er nog eens over bij Maarten en Dorothee op op Qmusic. “Toen ik er voor het eerst met Hanne en Marthe over sprak, was dat heel emotioneel.” 

7 reacties

 • Tine Leut

  3 maanden geleden
  Ik begrijp dat je als volwassen vrouw van 25 geen zin hebt om in kinderkleding te blijven rondhuppelen als een kleuter voor kleuters. Ze moet niet wachten om een solocarrière uit te bouwen, nu de perfecte leeftijd. Verstandige keuze.
 • Ana Schorpion

  3 maanden geleden
  Beste Klaasje, 5 jaar "geleefd worden" is méér dan genoeg. Je zit op een mooie leeftijd om een nieuwe start te maken.
 • Luc Gorrebeeck

  3 maanden geleden
  Spijtig, tof meisje Klaasje ! Het ergste van al is dat we weer zullen opgescheept zitten met TV programma’s zoals “ K3 zoekt K3 “ ! Zappen geblazen !
 • Luc Franken

  3 maanden geleden
  Gewoon weg de tweede die is gekozen voor Klaartje die mee dingde indertijd.
 • Sidney Senecaut

  3 maanden geleden
  Die Hollanders kunnen niets vol houden, hoop dat de volgende een Belg is. Als je voor zo iets gaat moet je dat bewust doen.
 1. Klaasje neemt afscheid van K3, maar moet wel haar opzeg uitdoen: “Ik doe de optredens niet tegen mijn zin, laat dat duidelijk zijn”
  PREMIUM
  Showbizz

  Klaasje neemt afscheid van K3, maar moet wel haar opzeg uitdoen: “Ik doe de optredens niet tegen mijn zin, laat dat duidelijk zijn”

  Geen drama en geen tranen gisteren, wat een verschil met de vorige twee keren dat K3'tjes afscheid namen. Hanne en Marthe zaten er gelaten bij, toen Klaasje na amper vijf jaar aankondigde dat ze "haar vleugels wil uitslaan". Haar opvolgster (of opvolger) zoekt Studio 100 opnieuw via een tv-show. Niet moeilijk, want ondanks het feit dat er wat sleet op de formule zit, is K3 nog steeds een kip met gouden eieren voor het bedrijf.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Spelende kinderen veroorzaken brandje in leegstaand pand
  Play
  Helden van Hier: De Kust

  Spelende kinderen veroorza­ken brandje in leegstaand pand

 2. Rachel over haar eerste ontmoeting met André Hazes: "Daar gebeurden zaken die niet konden"
  Play

  Rachel over haar eerste ontmoeting met André Hazes: "Daar gebeurden zaken die niet konden"