Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Klaasje neemt afscheid van K3, maar moet wel haar opzeg uitdoen: “Ik doe de optredens niet tegen mijn zin, laat dat duidelijk zijn”

ShowbizzGeen drama en geen tranen gisteren, wat een verschil met de vorige twee keren dat K3'tjes afscheid namen. Hanne en Marthe zaten er gelaten bij, toen Klaasje na amper vijf jaar aankondigde dat ze "haar vleugels wil uitslaan". Haar opvolgster (of opvolger) zoekt Studio 100 opnieuw via een tv-show. Niet moeilijk, want ondanks het feit dat er wat sleet op de formule zit, is K3 nog steeds een kip met gouden eieren voor het bedrijf.

4 reacties

 • alfons moons

  4 maanden geleden
  Wel ik heb gisteren haar uitleg gehoord en eerlijk ik was aangenaam verrast over haar uitleg en reden ! Klassemadam met brains !
 • Yelene dekann

  4 maanden geleden
  Gewoon K 3 opdoeken en met de 2 andere dames en nieuwe leden een nieuwe groep beginnen in de trant van K 3. K 3 is opgericht door Nils William, voor hem heeft de originele K 3 veel opgebracht en het is gebleken dat het een schot in de roos was toen Gert Verhulst de groep overkocht van Nils William, maar beter niet verder doen met die naam en geheel nieuwe groep starten
 • Raphael Coryn

  4 maanden geleden
  Je moet doen wat je leuk vindt, er zijn zovele uitdagingen in het leven en je bent hier maar eenmaal.
 • Hubert Van Herck

  4 maanden geleden
  En de commerciële molen kan weer wat sneller draaien. Weer uitzendingen, en daarna nieuwe brooddozen, boekentassen, shirts...
 1. Tom Dice en Kato schitteren in videoclip van nieuwe single ‘Magic’: “Niet continu bij elkaar zijn zou heel vreemd voelen”
  Play
  Muziek

  Tom Dice en Kato schitteren in videoclip van nieuwe single ‘Magic’: “Niet continu bij elkaar zijn zou heel vreemd voelen”

  ‘Magic’ heet de nieuwe single van The Starlings. Bij de song hoort ook een bijzondere videoclip waarin Tom Dice (31) en z'n verloofde Kato Callebaut (31) zelf de hoofdrol spelen. “Voor mij was het elf jaar geleden dat ik nog eens zo’n professionele video opnam”, vertelt Tom. ‘Magic’ is een nummer over vriendschap, liefde en het verlangen om elkaar terug te zien. “Hoe meer we bij elkaar zijn, hoe beter.”
 2. RECENSIE. ‘Physical’: 80's nostalgie met weinig om het lijf
  KIJKGIDS

  RECENSIE. ‘Physical’: 80's nostalgie met weinig om het lijf

  Een getormenteerde huisvrouw met een zelfbeeld dat aan flarden ligt, wiens leven drastisch wordt omgegooid wanneer ze aerobics ontdekt. Qua redenen om enthousiast te worden, kan de Apple TV+-reeks ‘Physical’ op papier alvast tellen. Al is deze dramatische komedie een stuk anders dan wat de kitscherige kaft doet vermoeden. Moet u deze reeks streamen of skippen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.