Hanne en Marthe nemen emotioneel afscheid tijdens laatste show.
Volledig scherm
Hanne en Marthe nemen emotioneel afscheid tijdens laatste show. © Instagram @k3.studio100

Klaasje is officieel geen K3'tje meer: Hanne en Marthe nemen emotioneel afscheid tijdens laatste show

ShowbizzHet moment zat er uiteraard al langer aan te komen, maar nu was het dan toch zover: Klaasje Meijer (26) stond zondag voor de laatste keer op het podium als officieel K3-lid. Na zes jaar bij de meidengroep kwam er zo een einde aan haar avontuur, en daar kwamen heel wat emoties bij kijken.

12 reacties

 • Hilde Weymeersch

  3 maanden geleden
  Groot gelijk dat je je eigen weg gaat. Je zal wel je redenen hebben zeker.
 • Geert Coussement

  3 maanden geleden
  Wat een meisjes! Love them all
 • Walter Van Criekinge

  3 maanden geleden
  Grappig hoe de "volwassenen" reageren op een kindermeidengroep, en ja het gaat over geld, wat nodig is om die honderden medewerkers te kunnen betalen. Jullie kijken er blijkbaar wel naar want anders zouden jullie er zoveel niet over weten.
 • Wim Offermans

  3 maanden geleden
  Alweer een sterk staaltje theater, maar ja, "The Show Must Go On" Kassa, kassa
 • nicole vandeghinste

  3 maanden geleden
  Wat 'n circus. Groot gelijk Klaasje, het gaat je goed. Vind jou wel de mooiste K3 tot hiertoe. Volgens mij, naar wat ik lees wordt nanou je opvolgster. Belgen en kerels er aan voor de moeite, kassa kassa nietwaar Gert ;-)
 1. Coaches ‘The Voice of Holland’ vol afschuw over ‘BOOS’-aflevering, oud-winnares geeft voor het eerst reactie
  Showbizz

  Coaches ‘The Voice of Holland’ vol afschuw over ‘BOOS’-aflevering, oud-winnares geeft voor het eerst reactie

  Oud-winnares Maan de Steenwinkel (24) reageert voor het eerst sinds alle perikelen rondom ‘The Voice’. “Ik heb het altijd als een veilige en positieve plek ervaren, waar het ging om muziek”, schrijft ze op Instagram. Ook (oud-)'The Voice’-coaches laten van zich horen na de aflevering van het onlineprogramma ‘BOOS’ over de misstanden rondom ‘The Voice of Holland’.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.