Kit Harington ontgoocheld in laatste GoT-scène: “Het voelde als een natte scheet”

Kit Harington op de première van het achtste seizoen van "Game Of Thrones" op 3 april  in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)
Getty Images Kit Harington op de première van het achtste seizoen van "Game Of Thrones" op 3 april in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)
Kit Harington’s (32) laatste draaidag van ‘Game of Thrones’ zit er inmiddels op. In gesprek met InStyle zegt de Britse acteur dat het filmen van zijn laatste scène als het personage Jon Snow voelde als ‘een natte scheet’.

“Mijn laatste draaidag werd een stuk of achttien keer verplaatst, tot op het punt dat ik niet eens meer wist wanneer het nou was”, vertelt Kit. “Toen was het ineens zo ver en deed ik de scène en die was best wel doorsnee. Ik liep gewoon ergens met Liam (Cunningham, die Davos Seaworth speelt, red.) en Jacob (Anderson, de vertolker van Grey Worm, red.). Het had geen nattere scheet van een scène kunnen zijn geweest”, aldus Kit.

Toch moest de acteur wel even een traantje wegpinken bij het idee dat zijn Game of Thrones-avontuur toch echt voorbij was. “Ik dacht ‘oké, ik ben echt klaar met de show. Het is geweldig, het is mijn grote trots en ik vond het een eer om er aan mee te werken, maar het is klaar nu.’”

Het laatste seizoen van Game of Thrones is vanaf 14 april te zien
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.