Kirsten Janssens deelt emotionele boodschap over 3de miskraam: "Weer ongeboren kindje, terwijl ik er zo naar hunker"

Kirsten Janssens deelde een mooie foto bij haar blogbericht.
Facebook Kirsten Janssens deelde een mooie foto bij haar blogbericht.
In mei dit jaar vertelde Kirsten nog over haar dochtertje Annah, dat levenloos in haar buik zat. Daarna kreeg ze nog eens met een miskraam te kampen, en nu al voor de derde keer. Met een gebroken hart trekt ze naar Facebook.

"Bloed, heel veel bloed... Zelfs de tampon blijft niet meer in me zitten... En het doet zoveel pijn," schrijft ze. 

Soms zeg ik veel. Eigenlijk veel te veel. Ik heb wel één keer kunnen zwijgen, dat was in augustus... toen had ik een miskraam voor de tweede keer. Nu een derde keer."

"Als ik zie wat ik aanricht met mijn openhartigheid heb ik soms, nee, echt heel veel spijt. Maar ik ben ik, en ik maak veel fouten." Ze vertelt dat ze haar studie ook heeft gewisseld naar klinische psychologie. "Ik zal hierin afstuderen daar ben ik zeker van. Ik heb toch Big Brother gewonnen uit 17.000 inschrijvingen, een kinderboek geschreven, leren paaldansen, een eigen huis gebouwd, in men eentje mijn kinderen opgevoed... Ja die feiten houden me recht, maar geloof me, er vloeien veel traantjes elke dag om die depressie niet te laten winnen."

Vandaag krijgt ze voor de 3de keer te kampen met een miskraam, iets wat haar zowel emotioneel als fysiek veel pijn doet. "Hier zit ik weer voor de derde keer dit jaar met een ongeboren kind in mijn lichaam terwijl ik er zo naar hunker. Weet je,je denkt soms: de wereld is donker en je geraakt er niet meer uit. En dan denk je: het licht komt er wel, maar dan zie je het licht niet meer, maar kom je gewoon in een ander compartiment. Iets lager, en dan nog lager."

Daarom wil ze met haar nieuwe studies anderen helpen die ook slecht in hun vel zitten. "Als er dan iemand een touwtje zou gooien en je zou kunnen redden zou dat toch geweldig zijn. Wel ik wil dat touwtje zijn voor anderen." 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Stephanie Vandendriessche

  Doet zo'n pijn en telkens opnieuw meemaken. Herkenbaar. Volhouden en niet opgeven. Soms lukt dat, soms gaat dat niet zo makkelijk. Pijnlijke reacties van anderen doen er niet goed aan. Of het nu nog maar een week is dat je het weet of ...altijd zo pijnlijk een ongeboren, gewenst kindje te verliezen

 • Fidji Peeters

  Aangezien ze al 2 gezonde kinderen heeft, denk ik niet dat er een medisch probleem is. Ik ben er zeker van dat ze binnenkort nog eens mama kan worden.

 • lucette cardon

  Kop op meid het zal wel lukken Ge moet blijven erin geloven en achteraf zal je zeggen het was echt de moeite waard om door te gaan; GO FOR IT !!!!!

 • Dieke Kennis

  Miskramen en het verlies van een baby na de geboorte dat kraakt je.Heel veel sterkte ! na 20 jaar hou ik het nog niet droog bij de verjaardag van mn zoontje. 3 dagen na de geboorte is mn sterke beer van 3750 kg overleden in mn armen. Maar er is hoop geloof me.

 • John Geers

  Waarom geen adoptie overwegen ?