Kippenvelmoment: ontroerend slotnummer met gevluchte ‘The Voice’-winnares uit Oekraïne

2 reacties

 • Anne Marie De Keersmaecker

  5 maanden geleden
  Als er hier een oorlog zou uitbreken dan zou ik ook graag geholpen worden en terecht dat de mensen in Oekraïne geholpen worden maar waar blijft de benefietshow voor de slachtoffers van de overstromingen vorige zomer in Wallonië? Er zijn nog steeds oude mensen die geen woning hebben en die de winter in de kou hebben moeten doorbreng-en, voor de slachtoffers in eigen land zijn er geen nooddorpen opgericht in allerijl. Die slachtoffers zijn we allemaal allang vergeten, die tellen niet.
 • Jean DE BRUYNE

  5 maanden geleden
  Honderd miljoen euro minder dan in Nederland..maar allee met 300 soldaten gestuurd en dit bedrag komt ukraine het wel te boven
 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.