Kippenvelmoment: ontroerend slotnummer met gevluchte ‘The Voice’-winnares uit Oekraïne

2 reacties

 • Anne Marie De Keersmaecker

  3 maanden geleden
  Als er hier een oorlog zou uitbreken dan zou ik ook graag geholpen worden en terecht dat de mensen in Oekraïne geholpen worden maar waar blijft de benefietshow voor de slachtoffers van de overstromingen vorige zomer in Wallonië? Er zijn nog steeds oude mensen die geen woning hebben en die de winter in de kou hebben moeten doorbreng-en, voor de slachtoffers in eigen land zijn er geen nooddorpen opgericht in allerijl. Die slachtoffers zijn we allemaal allang vergeten, die tellen niet.
 • Jean DE BRUYNE

  3 maanden geleden
  Honderd miljoen euro minder dan in Nederland..maar allee met 300 soldaten gestuurd en dit bedrag komt ukraine het wel te boven
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Iedereen wil de finale van ‘Stranger Things’ zien: in verschillende landen lag Netflix even plat
  TV

  Iedereen wil de finale van ‘Stranger Things’ zien: in verschil­len­de landen lag Netflix even plat

  Netflix start de zomervakantie met een cadeautje van jewelste voor z’n gebruikers, want vanaf 1 juli is het slotdeel van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ te bekijken. De twee laatste episodes - die in totaal maar liefst vier uur duren - zorgden vrijdag voor een immense gebruikerspiek bij de streamingdienst. In verschillende landen, zoals Indië en Australië, lag Netflix daardoor voor een korte periode plat.