VTM
Volledig scherm
© VTM

Kinderen van Staf Coppens luchten hun hart bij zijn broer Maarten: “Als ze aan het stressen zijn, kan je ze maar beter niet storen”

TVMaarten Coppens, de broer van Staf, komt enkele weken logeren in Zweden en trekt er met de kinderen op uit om te gaan varen op het meer. Daar vertellen Beau en Nora hoe ze de voorbije maanden ervaren hebben.

0 reacties

 1. John Legend gaat huidverzorgingsproducten uitbrengen specifiek voor mensen met een donkere huidskleur
  Celebrities

  John Legend gaat huidverzor­gings­pro­duc­ten uitbrengen specifiek voor mensen met een donkere huidskleur

  John Legend (43) kondigde aan dat hij binnenkort zijn eigen huidverzorgingsproducten gaat uitbrengen. De zanger vertelde in een interview met Fortune dat zijn eigen carrière de inspiratie was voor het idee. “Dankzij mijn optredens besef ik het belang van een gezonde huid en iedereen vindt het belangrijk om zichzelf goed te presenteren”, aldus Legend. Tot nu toe is er wel nog geen naam bekend voor de producten.
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.