Kim Van Oncen lijkt dankzij deepfake exact op Meghan Markle.
Volledig scherm
PREMIUM
Kim Van Oncen lijkt dankzij deepfake exact op Meghan Markle. © Play4

Kim Van Oncen als Meghan Markle? Het kan véél erger: deepfake-video’s kunnen levensgevaarlijk zijn

ShowbizzHet zal je maar overkomen: plots staat er een filmpje van jou online waarop je de gekste dingen zegt, de gênantste dingen doet. Je hebt geen idee waar het vandaan komt, want in realiteit is dat voorval nooit gebeurd. De kans bestaat dan dat het gaat om een deepfake-video. Vele celebrities maakten het al mee, tot hun grote spijt. Gisteren werd het fenomeen nog eens gedemonstreerd in ‘De Cooke & Verhulst Show’, waarin Kim Van Oncen deed alsof ze Meghan Markle was. 

11 reacties

 • kris malmster

  1 maand geleden
  Wie dit niet zag dat het Meghan Markle niet was , moet echt dringen naar een oog arts. En blijkbaar zijn er toch veel die een andere bril nodig hebben ook bij bekende vlamingen blijkt dat , zo licht gelovig man.
 • Heidi Werbrouck

  1 maand geleden
  Kunnen we even ernstig blijven ja? Wie gelooft dat Markle opduikt bij G&J heeft andere hulp nodig dan het leren herkennen van deep fake.
 • Edwige Spiegel

  1 maand geleden
  Was van op meters afstand te zien dat dit fake was, niets klopte, het gezicht niet, de attitude niet, evenmin de stem …..
 • Bruno Vermeire

  1 maand geleden
  Kan gert verhulst misschien Pippo De Clown eens na doen, dan kunnen we eindelijk een lachen met het programma.
 • Christophe Moser

  1 maand geleden
  Ik kijk er niet naar dus ik hoef mij daar ook geen vragen bij te stellen laat staan dat ik het belangrijk zou vinden het is tenslotte allemaal sensatielust.