Kim Kay in 2018. De zangeres kampt met ernstige gezondheidsproblemen.
Volledig scherm
Kim Kay in 2018. De zangeres kampt met ernstige gezondheidsproblemen. © Johan Martens

Kim Kay heeft al twee jaar geen frisse lucht meer gehad: “Ik leef vooral van herinneringen”

ShowbizzNaar aanleiding van de ‘90's Top 500' bellen Joe-presentatoren Sven Ornelis (47) en Anke Buckinx (40) tijdens hun ochtendshow met enkele sterren uit de jaren 90. Maandag was Kim Van Hee (42) aan de beurt, die als Kim Kay in 1998 met ‘Li La Li’ een monsterhit scoorde in binnen- en buitenland. De zangeres kampt intussen al een hele tijd met serieuze gezondheidsproblemen. “Ik kan al twee jaar m’n bed niet uit”, vertelde ze.

7 reacties

 • Toby de Kleine

  2 jaar geleden
  Hopelijk ben je ooit weer in staat om op te treden. Het zou geweldig zijn om je weer te zien optreden op een 90s concert. Jou muziek hoort nu eenmaal bij de jaren 90 !
 • anja goor

  2 jaar geleden
  Wat een positiviteit, wat een sterke dame.heel veel sterkte Kim en ik hoop dat je toch nog eens een frisse neus kan halen...bedankt voor je positiviteit. Van ook een zwaar zieke persoon die soms nog een frisse neus kan halen xx
 • Elenore Pals

  2 jaar geleden
  Diep respect voor Kim
 • Karel van Velzeke

  2 jaar geleden
  toch blij om uw opgewekte stem nog eens te horen Kim !hopelijk komt het nog goed met jou .
 • iryska kosynsky

  2 jaar geleden
  Erg dat te horen, ik wens je veel moed en, ondanks alles, toch mooie dagen toe. Hopelijk komt er binnenkort toch beterschap en kan je weer je bed uit. Sterkte en veel liefs!
 1. Shania Twain moest per helikopter naar het ziekenhuis na coronabesmetting: “Alsof ik naar een andere planeet ging”
  Celebrities

  Shania Twain moest per helikopter naar het ziekenhuis na coronabe­smet­ting: “Alsof ik naar een andere planeet ging”

  Weinigen zullen goede herinneringen hebben aan de coronaperiode. Tijdens het hoogtepunt van de pandemie beleefde ook Shania Twain (57) een traumatische ervaring. De zangeres werd enorm ziek en had op een bepaald punt zelfs moeite met ademen. Haar man zorgde er uiteindelijk voor dat ze per helikopter naar het ziekenhuis werd gebracht. “Een zeer enge en gevaarlijke periode.”