Kim Kardashian en Pete Davidson in gelukkigere tijden.
Volledig scherm
Kim Kardashian en Pete Davidson in gelukkigere tijden. © EPA/JUSTIN LANE

Kim Kardashian wil geen nieuwe man in haar leven: “Ik ben er niet klaar voor”

CelebritiesNa negen maanden liep de relatie van realityster Kim Kardashian (41) en komiek Pete Davidson (28) op de klippen. Op maandag 26 september was ze te gast in de Amerikaanse tv-show ‘Live with Kelly and Ryan’, waarin werd gepolst met wie ze zichzelf ziet daten in de toekomst. Haar antwoord was kristalhelder. “Met absoluut niemand.”

1 reactie

 • Frederik Bonte

  2 maanden geleden
  Ze is gewoon waanzinnig zot van glorie, compassie moet je er zeker niet mee hebben want ze weet zeer goed waarmee ze bezig is. Zulke mensen gaan nooit dankbaar genoeg zijn met wat ze hebben. Show komt op de eerste plaats, dan pas de liefde in haar geval. Dus…
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.